Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 134
- Like
- 24.944
- Πόντοι
- 30.605
Ε, άμα πει, δεν θα είναι έκπληξη ;)
Σωστός, αλλά μπορεί να δώσει κάποια πληροφορία, ίσα ίσα να μπούμε στο κλίμα!!!
Ε, άμα πει, δεν θα είναι έκπληξη ;)
Σωστό κι αυτό...Σωστός, αλλά μπορεί να δώσει κάποια πληροφορία, ίσα ίσα να μπούμε στο κλίμα!!!
Εδώ και καιρότι εγινε;
Σου εριξε χυλόπιτα;
Ε, καμιά σαλάτα φρούτα εποχής βλήτα κλπΤι έκπληξη μας ετοιμάζεις;;;
Δυστυχως δεν εχω για να βγαλω.. :- :-Βγάλε τη σιλικόνη καλέ
Ειπαμε να εχεις και εσυ σαν μεσος ελληνας πολιτης τις ανωμαλιες σουΚυρα έλενα . Κερια κ λιβανια![]()
Μπορεις να ξαναβάλεις τη φωτο που χαραζεις ελιές ή κάποια παρόμοια γιατί ξέμεινα για σήμερα![]()

Να φιλησω σταυρο ?Μπέσα;![]()
Ε μα και εσυ βρε Κωστα ... Αμα σας το ελεγα δεν θα ητουναΚαλησπέρα στην όμορφη κύρια.
Τι έκπληξη μας ετοιμάζεις;;;
Δεν εχει σχεση με το χωρο του σεκςΣωστός, αλλά μπορεί να δώσει κάποια πληροφορία, ίσα ίσα να μπούμε στο κλίμα!!!

Σταυρό εχεις εκεις κατω ευλογημενε ? Ολο εκπληξεις εισαι ...Θα μου τον φιλήσεις;;![]()

εγώ έχω μανταρίνια και ελιεςΣταυρό εχεις εκεις κατω ευλογημενε ? Ολο εκπληξεις εισαι ...![]()

Σταυρό εχεις εκεις κατω ευλογημενε ? Ολο εκπληξεις εισαι ...![]()
Πηραμε πηραμεεγώ έχω μανταρίνια και ελιες![]()
![]()
άμα ξεμείνετε και επειδή τρέφω αγνά συναισθήματα για το άτομο σας δηλαδή μόνο αγκαλίτσα και φιλάκι μαγουλάκι άμα ξεμείνετε να μας το πείτε αγαπητή μου.Πηραμε πηραμεΣ ευχαριστω παντως Παναγο. ;)
άμα ξεμείνετε και επειδή τρέφω αγνά συναισθήματα για το άτομο σας δηλαδή μόνο αγκαλίτσα και φιλάκι μαγουλάκι άμα ξεμείνετε να μας το πείτε αγαπητή μου.
έχω ακούσει ότι είναι καλή εγώ προτιμώ αγκαλιά και φιλάκια είμαι παιδάκι μικρό ακόμα λαού λαού όλα...Τύπε, μην το πάρεις στραβά αλλά επειδή εγώ θέλω να τηνε πηδήσω μάλλον θα έχω προτεραιότητα.![]()