Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Ναα. Ντύθηκα χαχαΒγάλε κι άλλα ρούχα και θα τα χάσεις αμέσως ;)

Ναα. Ντύθηκα χαχαΒγάλε κι άλλα ρούχα και θα τα χάσεις αμέσως ;)

Προσπαθω να χασω 3 κιλα .. και δεν μπορω![]()
![]()
Γαμω το τακαμουρι μου μεσα >>
![]()
![]()
Προσπαθω να χασω 3 κιλα .. και δεν μπορω![]()
![]()
Γαμω το τακαμουρι μου μεσα >>
![]()
![]()
χαχα... Αυτο που ειχε η ελενη στην σειρα με τον Ρωμα.. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣΕτσι να μας μορφώνεις.
Τι είναι η τάκα-μούρη ?
Ε χρειαζεται λιγο, για λογους που εχουν να κανουν με ταινιες .. η καμερα ειναι δολοφονα η κακουργαΓιατι να χασεις??
Τουμπανο εισαι
χαχα... Αυτο που ειχε η ελενη στην σειρα με τον Ρωμα.. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ

Ετσι να μας μορφώνεις.
Τι είναι η τάκα-μούρη ?
Κι εγώ προσπαθώ να χάσω 5.
Και πόσα θες ακόμα ?
9![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε χρειαζεται λιγο, για λογους που εχουν να κανουν με ταινιες .. η καμερα ειναι δολοφονα η κακουργα
Ε χρειαζεται λιγο, για λογους που εχουν να κανουν με ταινιες .. η καμερα ειναι δολοφονα η κακουργα
εχω κατι καλοπαιδα ;) που με κανα 1000 θα την βγαλουν απο την μεσηΕ χρειαζεται λιγο, για λογους που εχουν να κανουν με ταινιες .. η καμερα ειναι δολοφονα η κακουργα

εχω κατι καλοπαιδα ;) που με κανα 1000 θα την βγαλουν απο την μεση![]()
![]()

Δεν βγαινει η κακουργα βρε Τασο :-εχω κατι καλοπαιδα ;) που με κανα 1000 θα την βγαλουν απο την μεση![]()
![]()

εσυ τα πολλα πολλα κοψτα
Τι μλκ εισαι

δωσμου εμενα το χιλιαρικο ;) και αστα επανω μουΔεν βγαινει η κακουργα βρε Τασο :-
Καλημερα![]()

Ωραια ... Θα ερχεσαι σε καθε γυρισμα να σκοτωνεις κανα δυο τρεις (καμερες) . Αρα 3000 το γυρισμα . Δεν ειναι κακοδωσμου εμενα το χιλιαρικο ;) και αστα επανω μου![]()
![]()

οχι θα σου κανω καλυτερη τιμη ;) δεν ειμαι τετοιος ανθρωποςΩραια ... Θα ερχεσαι σε καθε γυρισμα να σκοτωνεις κανα δυο τρεις (καμερες) . Αρα 3000 το γυρισμα . Δεν ειναι κακο![]()
![]()

Doneοχι θα σου κανω καλυτερη τιμη ;) δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος![]()
![]()
Στις 3 κάμερες η 1 δώρο ;)Ωραια ... Θα ερχεσαι σε καθε γυρισμα να σκοτωνεις κανα δυο τρεις (καμερες) . Αρα 3000 το γυρισμα . Δεν ειναι κακο![]()
![]()
εχω κατι κλαδεματα αυτες τις ημερεςDoneEκλεισε . Πεντε πανω, πεντε κατω θα τα βρουμε
![]()