TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
εχω ειδικο στην αφαιρεση ;)Δεν είπα η καλύτερη αλλά από τις καλύτερες οπότε no problem...
Εγώ τη θεωρώ 20 ασανσέρ καλύτερη![]()

εχω ειδικο στην αφαιρεση ;)Δεν είπα η καλύτερη αλλά από τις καλύτερες οπότε no problem...
Εγώ τη θεωρώ 20 ασανσέρ καλύτερη![]()

Αρχαιολόγος είσαι;εννοειτε ;) εμενα μου αρεσει παντα το παρελθονειμαι λατρης του παλαιου
![]()
![]()
εσυ αγορι μου εισαι παλαιολιθικός :- με την ορεξη θα μεινειςΕμένα μΕ αρέσει πάντα ο κώλος, ΚΩΛΟ ΧΑΤΖΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;![]()

Εννοείται, έκαστος στο είδος του ;)εχω ειδικο στην αφαιρεση ;)![]()
![]()
Σταθερή αξία αυτό το αίτημα ;)Εμένα μΕ αρέσει πάντα ο κώλος, ΚΩΛΟ ΧΑΤΖΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;![]()
εσυ αγορι μου εισαι παλαιολιθικός :- με την ορεξη θα μεινεις![]()
![]()
Καλώς τα μάτια μας τα δυο...
Καλημέρα φίλε...Ωραίες ειναι οι εκπλήξεις. Καλημέρα
καθως μολις ξυπνησα ενεκα νυχτερινης εργασιας.η εκπληξη ομως αφορα και εμενα αραγε η τωρα πλεον μενω στην απεξω Κατάλαβα τι εννοείς.. ;) Ε απλά είπα να ντυθώ λίγο εν αντιθέσει με το παρελθόν. Κύκλους κάνουν όλα αλλωστε.εννοειτε ;) εμενα μου αρεσει παντα το παρελθονειμαι λατρης του παλαιου
![]()
![]()
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Τάσο είσαι.Εμένα μΕ αρέσει πάντα ο κώλος, ΚΩΛΟ ΧΑΤΖΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;![]()
μονο εγω ζηταω μια στοργικη αγκαλια εδω μεσα ε;Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Τάσο είσαι.
Θες Κώλο ε?
Που ήταν κι άργησε δεν τον ρώτησεςΚαλώς τα μάτια μας τα δυο...
Κάνεις δεν είναι τελειοςμονο εγω ζηταω μια στοργικη αγκαλια εδω μεσα ε;

Δεν είμαι αδιάκριτος, άσε που κρατάει ρόπαλο ;)Που ήταν κι άργησε δεν τον ρώτησες![]()
Όχι δεν αφορά εσένα καθόλου.πολλυ ομορφη η φωτο της αγαπητης κυριας συναδελφου και για αλλη μια φορα ομορφαινει την ημερα μου![]()
καθως μολις ξυπνησα ενεκα νυχτερινης εργασιας.η εκπληξη ομως αφορα και εμενα αραγε η τωρα πλεον μενω στην απεξω
![]()
![]()