internationalboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Γειά σου Έλενα...
Στο αβαταρ ωσαν ράμποσιγά μη νιώθω και σαν τον τουταγχαμων ή τον ραμση β...
Που το δες το σεξυ βλεμα ρε φίλε, ελιές χαράζει, για όνομα,..Σεξυ βλέμμα,as always...
Έλενα όταν σε ξαναδώ φέρε ελιές να φέρω εγώ τη σαλάτα να δω πως βγήκαν.
Στο αβαταρ ωσαν ράμποΠου το δες το σεξυ βλεμα ρε φίλε, ελιές χαράζει, για όνομα,..
Λες να προσπαθεί να τις καβλώσει?

Μην πουμε και φετα , γιατι το παιχνιδι θα χοντρυνει πολυ κ θα κθεφυγουμεετσι χωριατικη με μπολικο κρεμμυδι για να ταιριαξουν οι ελιες !
τη φέτα θα τη φάω εγω!!!Μην πουμε και φετα , γιατι το παιχνιδι θα χοντρυνει πολυ κ θα κθεφυγουμε![]()
![]()
Μην πουμε και φετα , γιατι το παιχνιδι θα χοντρυνει πολυ κ θα κθεφυγουμε![]()
![]()
επειδή έχω δει τη ταινια είχε νομίζω και άλλες δύο πορνοσταρ σύνολο τρεις γυναίκες.παντως να γυρισετε το "αγροτισα" το ειχε και το σιρινα σαν ταινια στις αρχες του αλλα ειχε ηθοποιο μια χοντροκωλα !
να φτιαξετε πιο βελτιωμενη εκδοχη του!
επειδή έχω δει τη ταινια είχε νομίζω και άλλες δύο πορνοσταρ σύνολο τρεις γυναίκες.
Μονο Σαλιερι το χει με τα σεναρια.!! Ετη φωτος μπροσταεγω στη χοντροκολα το σταματησα ! χαχαχα !
εμενα παντως μου αρεσουν τσοντες που ειναι σαν ταινιουλα ... με υποθεση!
λιγο σπανιες αλλα υπαρχουν !
Εσυ ολο στα ανθυγιεινατη φέτα θα τη φάω εγω!!!

Για διευκρίνισε λίγο,εγω στη χοντροκολα το σταματησα ! χαχαχα !
εμενα παντως μου αρεσουν τσοντες που ειναι σαν ταινιουλα ... με υποθεση!
λιγο σπανιες αλλα υπαρχουν !
Για διευκρίνισε λίγο,
Τσόντες γουεστερν? τσόντες θριλερ? τσόντες επ. φαντασίας ?
Τσόντες πορνό.? τσόντες αστυνομικο?
Δηλαδή ένας απο τους δεκα του γκαγκ μπαγκ να παντρευεται τη γκόμενα στο τελος?τσοντα να ειναι με σεναριο !
Δηλαδή ένας απο τους δεκα του γκαγκ μπαγκ να παντρευεται τη γκόμενα στο τελος?
Χαπι εντ ?
μπαααα προσπαθω να παρω απο σενα και στη διατροφη το παραδεχομαι δημοσιως!!!απλα το παω λαου λαου το θεμαΕσυ ολο στα ανθυγιεινα![]()
κατσε να δεις σεναριο παναγου.ειμαι στο σταδιο επεξεργασιαςΜονο Σαλιερι το χει με τα σεναρια.!! Ετη φωτος μπροστα