barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.449
- Πόντοι
- 5.506
δειτε την ελενα καλε εγω θα αχνωφαινομαι στο βαθος![]()
![]()
![]()
Με το σεικερ θα τη βγάλεις;

δειτε την ελενα καλε εγω θα αχνωφαινομαι στο βαθος![]()
![]()
![]()

σπαστο νεσκαφε απο σουπερ μαρκετ κι ολαςΜε το σεικερ θα τη βγάλεις;
![]()
σπαστο νεσκαφε απο σουπερ μαρκετ κι ολας

φωναξε και εμενα να βλεπω ειμαι ματακιαςΑν σου φερθεί έτσι αλμυρό φυστίκι η γκόμενα θα την ξεσκίσω.![]()
![]()
![]()
![]()
Τι να βλέπεις; Εδώ σε πήραν για να σε βλέπουν οι άλλοι, όχι να βλέπεις εσύ τους άλλουςφωναξε και εμενα να βλεπω ειμαι ματακιας
ο μπαροκ ειναι μεγαλος γαμιας πρεπει να τον δω ετσι ακουσαΤι να βλέπεις; Εδώ σε πήραν για να σε βλέπουν οι άλλοι, όχι να βλέπεις εσύ τους άλλους![]()
![]()
Μακριά μην πέσει καμία αδέσποτη...ο μπαροκ ειναι μεγαλος γαμιας πρεπει να τον δω ετσι ακουσα
τα λιοντάρια, δεν παίρνεις μάτι...ΑχαχαχαΜακριά μην πέσει καμία αδέσποτη...
Όταντα λιοντάρια, δεν παίρνεις μάτι...
την ελενα με αυτοv τον ασχημο λες ε; ε κανε μια συνδρομουλα καλεεεε πως θα ζησουμε και εμεις τα φτωχαδακια...Αχαχαχα
Σεβασμός ε;
Πρεπει να πληρωσουμε για να δουμε ρην ταινια;
Μόνο αν το σενάριο μπει σε ανοιχτή διαβούλευση και εγκριθεί από τα μέλη του μπου...Πρεπει να πληρωσουμε για να δουμε ρην ταινια;
Καράφλα δεν εχεις,την ελενα με αυτοv τον ασχημο λες ε; ε κανε μια συνδρομουλα καλεεεε πως θα ζησουμε και εμεις τα φτωχαδακια...
ελα μου ντεΚαράφλα δεν εχεις,
Τατου δεν εχεις
Γυμνασμενος δεν εισαι,
Πως θα κανεις καριερα στο γκρικ πορν

ανεβασε φιλε να δουμε γιατι ακουσα οτι ειναι καλη στο σεξ![]()
![]()
![]()
εχω δύο αγαπητέΚανονικά εσύ θα έπρεπε να ανεβάσεις κριτική, έχεις μεγαλύτερη εμπειρία...
εχω δύο αγαπητέ
Με τις ευχές μας να τις εκατοστήσειςΜόλις εγκριθεί η κριτική μου θα έχω και εγώ μια και ευελπιστώ να γίνουν δύο, τρείς και πάει λέγοντας!!!
Με τις ευχές μας να τις εκατοστήσεις
:-*Ευχαριστώ και επίσης