kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47.361
- Πόντοι
- 6.256
Δεν μπορείς να διακρίνεις την υποκριτική,Καθημερινό ντύσιμο γείτονα και γειτόνισσας... Λίγο σενάριο ρε παιδιά!
Δεν είδες πως αλοίφει το ψωμι η κυρία?
Δεν μπορείς να διακρίνεις την υποκριτική,Καθημερινό ντύσιμο γείτονα και γειτόνισσας... Λίγο σενάριο ρε παιδιά!
E βαλε λιγο φαντασια και παρουσιασε μας την δικη σου εκδοχη. ;)Καθημερινό ντύσιμο γείτονα και γειτόνισσας... Λίγο σενάριο ρε παιδιά!

Δεν μπορείς να διακρίνεις την υποκριτική,
Δεν είδες πως αλοίφει το ψωμι η κυρία?![]()
![]()
![]()
![]()
Η κολα κολα χρησιμοποιειται και στα μπουλονια με ειπε ενας φιλος <<συνεργειος>>Εσύ είσαι σαν την κόκα κόλα, πας με όλα.. :S
τυπε δηλαδη πρεπει να την παμε στη λουιζα για ψωνια και να βγουμε φορτωμενοι τσαντες για να γαμησουμε ?![]()
Βάζει φαντασία, σε προσωπικό επίπεδοE βαλε λιγο φαντασια και παρουσιασε μας την δικη σου εκδοχη. ;)
Καλημερα![]()
![]()

Μην σε παιρνει απο κατω . Θα τυχεις ειδικης μεταχειρισης εσυ :-* :-*Kαι ΑΝ γαμήσουμε....... Φευ :S :S
Μην σε παιρνει απο κατω . Θα τυχεις ειδικης μεταχειρισης εσυ :-* :-*
Εισαι ατρομητος κ θαλασσοδαρμενος εσυ, δεν σε φοβαμαιΩχ, αρχίζω και σκιάζομαι. :S :S
τι ειδικη μεταχειριση δαχτυλο?Μην σε παιρνει απο κατω . Θα τυχεις ειδικης μεταχειρισης εσυ :-* :-*
τυπε ξεκοψε της τοΩχ, αρχίζω και σκιάζομαι. :S :S
τυπε ξεκοψε της το![]()
τυπε ουτε το στεφανι σου νατανε συμμαζεψε την αλλιως πες της θα την γαμησειςΠολλά θάρρετα της έχω δώκει τύπε, γνώμη σου

δάχτυλα και στήθος χμμμ και εγώ είχα καταλάβει αλλά νταλων καλησπέρα
Μου ειπε, αλλά δεν με καθεται......τυπε ουτε το στεφανι σου νατανε συμμαζεψε την αλλιως πες της θα την γαμησεις![]()
![]()
πέθανα στα γελια ρε συ ελεοςΠεθύμησες σουηδικά κεφτεδάκια?
Αυτή θα φαγε τα κεφτεδάκια λαχανικώνπέθανα στα γελια ρε συ ελεος