panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 7.899
- Πόντοι
- 9.036
προχωράμε έχω και Καστιγκ πορνοστάρΠοιός σου κανε το κονέ για να πας στην αννίτα?
προχωράμε έχω και Καστιγκ πορνοστάρΠοιός σου κανε το κονέ για να πας στην αννίτα?
Καλή επιτυχία!προχωράμε έχω και Καστιγκ πορνοστάρ
Όλους τους υποψηφίους αυτή σας εξαιτασε;Από αύριο θα κάνει την εμφάνιση της λογικα έχει λαό δυνατό!!!

ΚαλημερεςΚαλημέρα![]()
Η διαδικασία του καστινγκ (τελευταίο κ τρίτο μερος) για καινούργιους ηθοποιούς ερωτικών ταινιών, έλαβε τέλος.
Ευχαριστούμε όσους έλαβαν μέρος!!... Τα υπόλοιπα στο sugarbabestv στο αμμεσο μελλον, επί της οθονης.
Εδώ όλα καλα![]()

Ευχαριστούμε όσους έλαβαν μέρος!!... Τα υπόλοιπα στο sugarbabestv στο αμμεσο μελλον, επί της οθονης.
Εδώ όλα καλα![]()
Δηλαδή εσύ τηλέφωνο δε θες?Καλημέρα Έλενα!!!!!
Η Έλενα είναι σίγουρα μια απο αυτές που έχω στο μυαλό μου να δοκιμάσω κάποια στιγμή..Δηλαδή εσύ τηλέφωνο δε θες?
και ελπίζω όταν είναι να μου δώσει το τηλέφωνό της...Η Έλενα είναι σίγουρα μια απο αυτές που έχω στο μυαλό μου να δοκιμάσω κάποια στιγμή..
Έχω διαβάσει τα καλύτερα!!!
Nα σπασει λιγο η μονοτονια . Αστον ανθρωπο βρε να μας χαιρετησει >Δηλαδή εσύ τηλέφωνο δε θες?
Καλησπερα Ακηκαι ελπίζω όταν είναι να μου δώσει το τηλέφωνό της...

Δεσμευσου όμως ενώπιον Θεού και ανθρώπων ότι αν από σκεπτόμενος εραστής αποφασίσει να γαμησει θα του κάνεις την τιμή να του το δώσειςNα σπασει λιγο η μονοτονια . Αστον ανθρωπο βρε να μας χαιρετησει >..
Θα ξαναζωντανεψουμε μην αγχωνεσαι γιαβρι μου . Θα μπουμε παλι στους παλιους μας ρυθμους . Χειμωνας, (λεμε τωρα ...) ,κιολας & ΑΦΟΥ.Άκρα του τάφου σιωπή!!!! Βρε τι έγινε αυτό το casting;