kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47.439
- Πόντοι
- 6.256
Τι, γιαπωνέζα ήταν;οχι ρουμάνα;Nu stiu![]()
![]()
Τι, γιαπωνέζα ήταν;οχι ρουμάνα;Nu stiu![]()
![]()
nu ιntelege limba romanaΤι, γιαπωνέζα ήταν;οχι ρουμάνα;

Δε σε πιάνω αλλα συμφωνούμε οτι ο παναγος τα κανε λίμπα στη ζωή του.nu ιntelege limba romana![]()
![]()
50 Ρίκο στοίχημα δεν έβαλε ούτε απάντησε στο ότι με αποκαλούν Ρόκο τα κορίτσια την έκανε τουμπεκί. Έφαγε δύο δυνατές γκολαρες.τερμα οι τηλεοπτικές εμφανίσεις όμως. Τάσο πως με είδες από εμφάνιση? Θα τη κάνουμε τη παρτουζα?αποψη μου ειναι οτι τον στριμωξε αρκετα ;) και ο μπαμπης δεν τις των εδωσε ουτε μια:-
ήθελες και μουστάκι?μια χαρα ηταν ο παναγος για πρωτη τηλεοπτικη εμφανιση...
υγ: θα ηθελα μονο ενα κροκο παπουτσι ή ενα λουστρινι σκαρπινι να κανει μπαμ + χοντρο κομπολοι με φουντα, ωστε να απογειωθει το συνολο!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ενταξει ησουν για πρωτη φορα ;) απλος επρεπε να την σκισεις50 Ρίκο στοίχημα δεν έβαλε ούτε απάντησε στο ότι με αποκαλούν Ρόκο τα κορίτσια την έκανε τουμπεκί. Έφαγε δύο δυνατές γκολαρες.τερμα οι τηλεοπτικές εμφανίσεις όμως. Τάσο πως με είδες από εμφάνιση? Θα τη κάνουμε τη παρτουζα?

άμα έπιανα κουβέντα για ελεεινιδες θα περνε τηλ όλο το bou άμα ξαναπάω θα κάνω ανάλυση της σύγχρονης ελεεινιδαςενταξει ησουν για πρωτη φορα ;) απλος επρεπε να την σκισεις![]()
στις παρτουζες λεμε ναι
![]()
![]()
ωχ δεν σε βλεπω καλα :- κανα τανκ να κουβαλας μαζι σουάμα έπιανα κουβέντα για ελεεινιδες θα περνε τηλ όλο το bou άμα ξαναπάω θα κάνω ανάλυση της σύγχρονης ελεεινιδας

χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας δεν λέω αλλα για το όλο θέμα βαριέμαι πάω γυμναστήριοωχ δεν σε βλεπω καλα :- κανα τανκ να κουβαλας μαζι σου![]()
![]()
ήθελες και μουστάκι?
το χα και δε μου πάει. Από εμφάνιση γράφω στη κάμερα τι λες? Τα λέω ωραία νομίζω είμαι για ανώτερης ποιότητας εκπομπές νομίζω γιατί ξεκίνησα από το βούρκο για να ανέβω στα σαλονιαΜε μουστάκι θα ήσουν πολύ old school καργιολης... Δεν ξέρω αν μπορείς να το υποστηρίξεις...
το χα και δε μου πάει. Από εμφάνιση γράφω στη κάμερα τι λες? Τα λέω ωραία νομίζω είμαι για ανώτερης ποιότητας εκπομπές νομίζω γιατί ξεκίνησα από το βούρκο για να ανέβω στα σαλονια
έτσιΣιγά σιγά άμα λυθεί και η γλώσσα σου, ίσως να φτάσεις κάποτε και σε κανένα παουερ οφ λοβ ή Μπικ μπραδερ...
μπραβο ραοπαο ωραιες συμβουλες δινεις εσυ που κινεισαι στις παρυφες της παντοφ.εεεε της σοου μπιζΒέβαια εδώ το νήμα είναι αφιερωμένο στα βυζα και τον κωλο τησ Έλενας... Μην σπαμαρουμε... Αυτά στο νήμα του παναγου
συν προσωπικότητα ελεναςΒέβαια εδώ το νήμα είναι αφιερωμένο στα βυζα και τον κωλο τησ Έλενας... Μην σπαμαρουμε... Αυτά στο νήμα του παναγου
συν προσωπικότητα ελενας
Ποιός σου κανε το κονέ για να πας στην αννίτα?συν προσωπικότητα ελενας