negreponte
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2014
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
αυτο ΕΙΝΑΙ κωλος Χατζη!!!γαμω την τυχη μου γαμω!!!!
Γκουσγκουνης rulesας ζησουμε το παρον, σκυψε ευλογημενη![]()
...Ολα επιτρεπονται κατοπιν κοινης συναινεσης κατ εμε .
AΥΤΟ ΘΕΛΕΙ 5G ;)Έτσι κρεβατοκαμαρα καναπέ αυτοκίνητο διακοπές στη παραλία στην άμμο με4g5G σήμα καμπάνα γενικά παντού![]()
εις τον αιώνα τον απαντα θα είναι αγαπητή μου. Πουτανα τεχνολογία σε γράφουμε στα αρχιδια μας εμείς οι μπουρδελο εραστέςΕννοειται ... Καλυτερο απο αυτο δεν υπρχει ..... Προς το παρον![]()
Για πε για πε...
...απά ΠΑ ΠΑ δεν το λέω...
Οταν <<μπαινω>> στις κρεβατοκαμαρες τους και στις προσωπικες τους στιγμες, θα ηταν σχημα οξυμωρο να μην αφηνω τους φιλους μου να με πλησιασουν και να μιλησω μαζι τους.
4g σε έδειχνα στα κουφονησια εγώ στην άμμο και όλοι ήθελαν να φύγουν να έρθουν Αθήνα να σε γνωρίσουν γιατί είσαι μοναδική σε ολαAΥΤΟ ΘΕΛΕΙ 5G ;)
...Για πε για πε![]()
αγαπουλης τυπε?το θεμα δεν ειναι οτι μονο σε πλησιαζουν και μιλατε αυτο το κανουν αρκετοι Σταρ . τους αφηνεις να κανουν τις φαντασιωσεις τους πραγματικοτητα!!!!!
τωρα κατι απο μενα ,
δεν εχω κλεισει ποτε ραντεβου μαζι σου για ενα μονο λογο γιατι πιστευω οτι μια ωρα δεν ειναι αρκετη μαζι σου. ασε που εχεις ενα κακο εισαι επικυνδινα ερωτευσιμη γυναικα γεγονος που μετα το περας του ραντεβου θα εισαι συνεχεια στο μυαλο με οτι συνεπιες εχει αυτο!!!!!!
Ω..ΡΕ Αλμα εις βαθος η ππΠερσεφονηηηηη!!!!!!!!!!!!!!
Άμα θες τσακωνομαστε στο τέλος πριν φύγω να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τουςτο θεμα δεν ειναι οτι μονο σε πλησιαζουν και μιλατε αυτο το κανουν αρκετοι Σταρ . τους αφηνεις να κανουν τις φαντασιωσεις τους πραγματικοτητα!!!!!
τωρα κατι απο μενα ,
δεν εχω κλεισει ποτε ραντεβου μαζι σου για ενα μονο λογο γιατι πιστευω οτι μια ωρα δεν ειναι αρκετη μαζι σου. ασε που εχεις ενα κακο εισαι επικυνδινα ερωτευσιμη γυναικα γεγονος που μετα το περας του ραντεβου θα εισαι συνεχεια στο μυαλο με οτι συνεπιες εχει αυτο!!!!!!
Ααααα. Αστο τότενες....
..νο νο νο θες νά βρω μπελά απ' τον Παναγή..
εγώ σας αγαπάω και τους δύο εκφραστείτε ελεύθερα. Για παρτουζα εγώ είμαι μέσα πάντως σφυριξτε μου κλεφτικαΑαααα. Αστο τότενες......
...μήν εισθαι αισχρός αγαπητέ.. ακούει ο κόσμος.εγώ σας αγαπάω και τους δύο εκφραστείτε ελεύθερα. Για παρτουζα εγώ είμαι μέσα πάντως σφυριξτε μου κλεφτικα