Και αυτά μου αρέσουν αλλά αγαπάω και rammstein ανάλογα με τη διάθεση. Είμαι μάλλον διχασμένη προσωπικότητα και εκει
Δε ξερω αν η αναφορα ειναι για εμενα αλλα δεν εχω καμια τετοια προθεση
Και αυτά μου αρέσουν αλλά αγαπάω και rammstein ανάλογα με τη διάθεση. Είμαι μάλλον διχασμένη προσωπικότητα και εκει
Εξω απο την πλακα ..
Κλωνοι ειναι διαφορα <<προσωπατα>> που φτιαχνουν δυο λογαριασμους, η και τρεις, η και οσους ναναι ,για να μπορουν να τους χρησιμοποιουν κατα το δοκουν .. Παντα απο διαφορετικη ip
Η να συνομιλουν μεταξυ τους
Η να καινε κοπελλες ..κατ οπιν εξωθεν εντολης η οχι
Η να εκθειαζουν κοπελλες ;).... κατ οπιν εξωθεν εντολης η οχι
Η να βγαινουν στο προσκηνιο για υπερασπιστουν τον ιδιο τους τον εαυτο, με αλλο ονομα και αλλη γραφη, σε επιθεσεις εναντιον καποιου αλλου ονοματος που χρησιμοποιουν...
Σου φτανουν αυτα![]()
Εξω απο την πλακα ..
Κλωνοι ειναι διαφορα <<προσωπατα>> που φτιαχνουν δυο λογαριασμους, η και τρεις, η και οσους ναναι ,για να μπορουν να τους χρησιμοποιουν κατα το δοκουν .. Παντα απο διαφορετικη ip
Η να συνομιλουν μεταξυ τους
Η να καινε κοπελλες ..κατ οπιν εξωθεν εντολης η οχι
Η να εκθειαζουν κοπελλες ;).... κατ οπιν εξωθεν εντολης η οχι
Η να βγαινουν στο προσκηνιο για υπερασπιστουν τον ιδιο τους τον εαυτο, με αλλο ονομα και αλλη γραφη, σε επιθεσεις εναντιον καποιου αλλου ονοματος που χρησιμοποιουν...
Σου φτανουν αυτα![]()

Όντως έχει ρέντα σήμερα η κυρία εμένα με συγκίνησε με το μικρό βοριαγιατί είμαι πολλυ ευαίσθητο αγοράκι

εγώ κύριε![]()
... έβγαλα λίγα ΠΣΑΡΑΚΙΑ τα θέλει κανείς??
ναι αυτά είναι τραγούδια με αρχιδια και νόημα βαθυτατο όχι σαν τα σημερινά αρχιδια τραγούδια χωρίς κανένα νόημα μόνο και μόνο για να πουλήσουν πλην ελαχίστων εξαιρεσεωνΧωρίς πλάκα ο στίχος:
"Με πνίγει το παράπονο γιατί στον κόσμο αυτόνα
τα καλοκαίρια τα ’χασα κι έφτασα στο χειμώνα"
με απλά ποιητικά λόγια μιας άλλης εποχής,
λέει πολλά για πάρα πολλούς/ες και σήμερα.
Περισσότερο από μισό αιώνα μετά!!! (1963).
![]()
το μονο σιγουρο ειναι πως εσυ εισαι γαμησε τα :- μεγαλο χημείοναι με κάλυψες λες να είμαι κλώνος και εγώ?
για να σε κλωνοποίηση καποιος η τρελός θα ειναι η τρελος
Αχμέτ γυρνα πισω

το μονο σιγουρο ειναι πως εσυ εισαι γαμησε τα :- μεγαλο χημείο![]()
![]()
![]()
![]()
Αχμέτ γυρνα πισω
![]()
![]()

που είσαι εσύ?το μονο σιγουρο ειναι πως εσυ εισαι γαμησε τα :- μεγαλο χημείο![]()
![]()
![]()
![]()
Αχμέτ γυρνα πισω
![]()
![]()
ασχολουμε με αλλες δουλειεςπου είσαι εσύ?
συντομα θα ειμαι κοντα σας απο νεα συχνοτητα

ασχολουμε με αλλες δουλειες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έτσι είσαι για τηλεόραση εσύ ή για να έχεις το δικό σου σεξιυαλικο σαιτ να τα λέμε κι αυταασχολουμε με αλλες δουλειες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχει αρχισει η κυνηγετική περιοδο ρε φιλε ;) αν και δεν κυνηγαω πετουμενα και μη

....έτσι είσαι για τηλεόραση εσύ ή για να έχεις το δικό σου σεξιυαλικο σαιτ να τα λέμε κι αυτα
ασχολουμε με αλλες δουλειες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

πείνασα αγαπητέ. Θα ανταλαζες λάδι για ψάρια? Καθότι είμαι και αγροτης ελαιοκομιας....
... Πανάγο στο δικό σου σεξουαλικό Τόπικ σου άφησα ένα δωράκι.
ετσι οπως το εγραψες αρχοντα νομιζα οτι του αφησες κατι τετοιο....
... Πανάγο στο δικό σου σεξουαλικό Τόπικ σου άφησα ένα δωράκι.

τι εισαιπείνασα αγαπητέ. Θα ανταλαζες λάδι για ψάρια? Καθότι είμαι και αγροτης ελαιοκομιας