Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
..Τι ακριβώς δήλαδή να προσέχει στο κάβο ντόρο, δεν ε....ίναι στο Κέρας της Αφρικής
Τι ειναι το f450..
Ένα θά σού πω όταν το 1990 ξαναεμφανισθηκαν οι πειρατές στο Κέρας της Αφρικής-σομαλια...περιπολούσαμε με την
F 450
Πάρε κανένα ihone<<Ειμαι οτι αλλαξα και οτι μπορω>>... <<Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να εξηγω>>.
Μεγαλες κουβεντες μεσα απο ενα τραγουδι και ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ
Καλημερα σε ολουςΚαλημερα Brabus
![]()
Εχω samsung s10+ . Kαλο ειναι και αυτο ;)Πάρε κανένα ihone
τύπος πολεμικού πλοίου...Τι ειναι το f450
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :-* :-*
Καλησπερ Μαριε![]()
Καλως ηρθες στα μερη αυτα τα <<αμαρτωλα>>![]()
Ριξε κανα σχολιο και στις αλλες γειτονιες του σαι.Και μετα μπορεις να στελνεις μηνυματα οπου θελεις.
Εχω samsung s10+ . Kαλο ειναι και αυτο ;)
Πραγματικά πολύ μεγάλες κουβέντες.<<Ειμαι οτι αλλαξα και οτι μπορω>>... <<Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να εξηγω>>.
Μεγαλες κουβεντες μεσα απο ενα τραγουδι και ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ
Καλημερα σε ολουςΚαλημερα Brabus
![]()
Aπο εξαπανεκαθεν την ειχαΑσορτί χρώμα με το μαλλί. Έχεις μια αδυναμία αυτό τον καιρό στο ροζ-φούξια.![]()
Ακριβως οπως τα λες . Το xiaomi δε κορυφη στην sar !Καλησπέρα. Μιας και μιλήσατε για κινητά, το S10 και γενικότερα τα Samsung, είναι από τα λίγα κινητά που βρίσκονται μέσα στα αποδεκτά όρια ακτινοβολίας. Huawei και iphone, έχουν ξεπεράσει τα διπλάσια επιτρεπτά όρια, κι αυτό, γιατί πλέον μοιράζονται τους ίδιους Κινέζους προμηθευτές σε πολλά εξαρτήματα. Κάντε μια έρευνα και θα το διαπιστώσετε.
Καλησπέρα. Μιας και μιλήσατε για κινητά, το S10 και γενικότερα τα Samsung, είναι από τα λίγα κινητά που βρίσκονται μέσα στα αποδεκτά όρια ακτινοβολίας. Huawei και iphone, έχουν ξεπεράσει τα διπλάσια επιτρεπτά όρια, κι αυτό, γιατί πλέον μοιράζονται τους ίδιους Κινέζους προμηθευτές σε πολλά εξαρτήματα. Κάντε μια έρευνα και θα το διαπιστώσετε.
Γουστα ειναι αυτα .. ;)για τα γουστα μου,μελαχρινη εισαι ακομα πιο καβλιαρα.
Ετοιμασου τον φεβρουαριο κυκλοφορουν το s11 ...Χρονια samsung akias1!!!!