gambit(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2006
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1
Πλακα κανεις ... :o :o
Για τετοια σοβαρα ζητηματα μιλαμε σοβαρα κυρια μου
Πλακα κανεις ... :o :o
Eχει στο προγραμμα πολλα το Netflix μεχρι τελος του μηνος... Και απο οτι διαβαζα θα κανει πρεμιερα πρωτα στο Netflix και η ΝΕΑ ταινια του Σκορτσεζε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥς ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥςΓια τετοια σοβαρα ζητηματα μιλαμε σοβαρα κυρια μου,και αυτη την Παρασκευη θα εχει το δευτερο επεισοδιο,οποτε ή και τα 2 μαζεμενα ή βλεπετε το ενα και αναμονη για το αλλο.Αναλογως το προγραμμα σας.;)
..Kαλησπέρα ρε παιδιά και κυρίως καλησπέρα ΕΛΕΝΑΡΑ ΜΑΣ!
επειδή είμαι αρχάριος εδω στο σαιτ..
πως θα μπορουσα να επικοινωνησω με την ΕΛΕΝΑ ΜΑΣ!? γιατι ψαχνω τηλεφωνο και δεν μπορω να βρω με τπτ!!
ΕΛΕΝΑΡΑ αμα με ακους SOS λιωνω![]()
![]()
![]()
![]()

Καλως τον το κοκορικο μου !!..
.....που είσαι ανεπανάληπτες Ντούσκο...
...
:-* :-*
και ας ηταν φτωχικο !...Α βρε τρελλε![]()
... Ώρα 0.52 Κάβο ντόρο.,
.... χαιρετώ ..
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙς :-* :-*
.., ευχαριστώ κυρία μου...Καλως τον το κοκορικο μου !!![]()
![]()
:-* :-*
Υπεροχο αυτο το το γευμα που ανεβασες το μεσημερικαι ας ηταν φτωχικο !...
καυλαρα ετσι σε θελω ;) απο κατω τι φορουσες?Βρήκα μια φρέσκια![]()
....Kαλησπέρα ρε παιδιά και κυρίως καλησπέρα ΕΛΕΝΑΡΑ ΜΑΣ!
επειδή είμαι αρχάριος εδω στο σαιτ..
πως θα μπορουσα να επικοινωνησω με την ΕΛΕΝΑ ΜΑΣ!? γιατι ψαχνω τηλεφωνο και δεν μπορω να βρω με τπτ!!
ΕΛΕΝΑΡΑ αμα με ακους SOS λιωνω![]()
![]()
![]()
![]()
Τι ακριβώς δήλαδή να προσέχει στο κάβο ντόρο, δεν είναι στο Κέρας της ΑφρικήςΑ βρε τρελλεΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙς :-* :-*

αν και δεν ειμαι κατ εξακοληθηση θαλασσινος ομως οποτε περναγα απ το καβο ντορο με πιανε ενα δεος...μια αισθηση οτι αλλαζεις Θεο αν μπορω να το πω ετσι...σαν να αγριευει το συμπαν...δεν ξερω αν ηταν ιδεα μου....ομως το ακουσα κι απο αλλους..Τι ακριβώς δήλαδή να προσέχει στο κάβο ντόρο, δεν είναι στο Κέρας της Αφρικής