jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.495
- Πόντοι
- 36.317
ζωνη,κινητο,παρανομη σταθμευση;Η ΤΡΟΧΑΙΑ![]()
Και δεν εχει πια προστιμο ... ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ :- :- :S :S[size=10pt][size=10pt]ζωνη[/size][/size],κινητο,παρανομη σταθμευση;
Μακαρι να ταν αυτο ... Κατι θα καναμεΣεξυ εμφανιση??![]()

:S :SΣε αγαμητο επεσες μαλλον
το πιο σπανιο σου ετυχεΔεν ειναι καθολου σπανιο πια ... το νου σας !!![]()
![]()
το πιο σπανιο σου ετυχε
ρε τους μαλακες...Δεν ειναι καθολου σπανιο πια ... το νου σας !!
Εξω απο το οτι εχω εγω προβλημα ειναι σκληρο , αλλα δικαιο .... Ουτε λεφτα ουτε τιποτα . θα φορουν ολοι ζωνες !!ρε τους μαλακες...
Δεν ειναι καθολου σπανιο πια ... το νου σας !!
Αναλαμβανω οδηγος σου για δυο μηνες....χρεωση 150€ για μια ωρα..... :S :S :SΚαι δεν εχει πια προστιμο ... ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ :- :- :S :S
φοραω γιατι η δουλεια μου ειναι αρκετες ωρες στον δρομο αλλα που και που την βγαζω γιατι με νευριαζει :S :SΕξω απο το οτι εχω εγω προβλημα ειναι σκληρο , αλλα δικαιο .... Ουτε λεφτα ουτε τιποτα . θα φορουν ολοι ζωνες !!
Ναι σιγα μην περιμενω δυο μηνεςΑναλαμβανω οδηγος σου για δυο μηνες....χρεωση 150€ για μια ωρα..... :S :S :S
ΒΕΒΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΑ
Πενομαι δεν βγαινω :SΚαι εγω λιγο την ειχα βγαλει λογο κινησης στην Λαμιας .... Ηταν μοιραιο λαθος ομωςφοραω γιατι η δουλεια μου ειναι αρκετες ωρες στον δρομο αλλα που και που την βγαζω γιατι με νευριαζει :S :S
ο να σου γαμησω!!! ΠφφφφΚαι δεν εχει πια προστιμο ... ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ :- :- :S :S
Ακριβως !ο να σου γαμησω!!! Πφφφφ
20€ μεροκαματο και η βενζινη δικη μου...... :S :S :S ειμαι σκληρος διαπραγματευτης.....Ναι σιγα μην περιμενω δυο μηνες![]()
150 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑΠενομαι δεν βγαινω :S