iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.323
Ξέχασες την κατεξοχήν επιστήμη του σώματος, τη βιολογία ;)Α τωρα το χοντρυναμε .... ;)
Θα με πεις βεβαια ολα χημεια φυσικη και μαθηματικα ειναι . ;)
Ξέχασες την κατεξοχήν επιστήμη του σώματος, τη βιολογία ;)Α τωρα το χοντρυναμε .... ;)
Δεν διαφωνω .. Αν και αυτη χημεια εμπεριεχειΞέχασες την κατεξοχήν επιστήμη του σώματος, τη βιολογία ;)
Τι μου θύμισες τώρα. Όλοι λένε ότι ο Αρχιμήδης ανακάλυψε την άνωση σε μία μπανιέρα, αυτό που δεν λένε ήταν ότι είχε μαζί του ένα call girl - εταίρα επί το αρχαιότερον - κι έτσι πραγματοποιήθηκε η άνωσηαποτελει εξαιρεση στον κανονα μαλλον και περνει την ανιουσα!

και γεωμετρια προπαντωνΑ τωρα το χοντρυναμε .... ;)
Και όλα είναι μέρος της φύσης οπότε ΦυσικήΔεν διαφωνω .. Αν και αυτη χημεια εμπεριεχει
Πως τα λες πως τα λες ....Τι μου θύμισες τώρα. Όλοι λένε ότι ο Αρχιμήδης ανακάλυψε την άνωση σε μία μπανιέρα, αυτό που δεν λένε ήταν ότι είχε μαζί του ένα call girl - εταίρα επί το αρχαιότερον - κι έτσι πραγματοποιήθηκε η άνωση
![]()
![]()
![]()

και γεωμετρια προπαντων

επιστημονικα αποδεδειγμενο αυτο?να το χρησιμοποιω σε παραδειγματα?Τι μου θύμισες τώρα. Όλοι λένε ότι ο Αρχιμήδης ανακάλυψε την άνωση σε μία μπανιέρα, αυτό που δεν λένε ήταν ότι είχε μαζί του ένα call girl - εταίρα επί το αρχαιότερον - κι έτσι πραγματοποιήθηκε η άνωση
![]()
![]()
![]()
ιδιαιτερα το δευτερο συνθετικο της λεξηςΟι μικροτσούτσουνοι μισούμε τη γεω-μετρία![]()

Πλάκα κάνω φίλεεπιστημονικα αποδεδειγμενο αυτο?να το χρησιμοποιω σε παραδειγματα?
κι εγω το ιδιο...Πλάκα κάνω φίλε![]()
Δεν χάνεις πάντως τίποτα να το δοκιμάσεις να δεις πόσοι θα το πιστέψουν ;)κι εγω το ιδιο...
hoax ηταν η πιο πανω αναλυση δηλαδις ?Πλάκα κάνω φίλε![]()

σανο υπαρχει πολυ για τυχον προβατα...λιγο ακομη δεν θα βλαψει κανενα...χαχαχαΔεν χάνεις πάντως τίποτα να το δοκιμάσεις να δεις πόσοι θα το πιστέψουν ;)
Ετσι ειναι πια το ιντερνετ... ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ :SΔεν χάνεις πάντως τίποτα να το δοκιμάσεις να δεις πόσοι θα το πιστέψουν ;)
hoax ηταν η πιο πανω αναλυση δηλαδις ?![]()
Δηλαδή αυτό δεν είναι αλήθεια;Ετσι ειναι πια το ιντερνετ... ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ :S

Καλημέρα φίλε και καλή εβδομάδαΚαλημέρα καλή εβδομαδα

Καλημερα ΠαναγοΚαλημέρα καλή εβδομαδα
Ολα καλα χτες ?