panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 7.899
- Πόντοι
- 9.036
το να πλήρωνεσαι για να γαμας δεν έχει καμία σχέση από το να πληρώνεις για να γαμησεις. ΚαλημέραKαι οχι μονο, αλλα και να πληρωθει γι αυτο ;)
το να πλήρωνεσαι για να γαμας δεν έχει καμία σχέση από το να πληρώνεις για να γαμησεις. ΚαλημέραKαι οχι μονο, αλλα και να πληρωθει γι αυτο ;)
μάλλον περισσότερη ευχαρίστηση θα πάρεις στο πριαμο με κάνα κολ γκερλ πάρα εκεί. Ο οργασμός εκεί είναι τo αποτέλεσμα και η ψυχοσωματικη ευχαρίστηση που θα πάρεις δε νομίζω να έχει καμία σχέση με αυτό που θα πάρεις στη προσωπική σου ζωηαπλα πολλοι πιστευουν οτι μπορει να συνδυασουν δουλεια και ευχαριστηση...μακαρι να τους βγει...
εγω δεν θα μπορουσα
Μαλλον δεν καταλαβες τι λεω . Δεν τα συνδεσα αυτα .. Τες πατο να πλήρωνεσαι για να γαμας δεν έχει καμία σχέση από το να πληρώνεις για να γαμησεις. Καλημέρα
δε μπαινω σε διαδικασια αναλυσης ...ουτε συγκρησης των δυο περιπτωσεων ...λεω απλα για το ατομο μου οτι δεν θα μπορουσα να ανταπεξελθωμάλλον περισσότερη ευχαρίστηση θα πάρεις στο πριαμο με κάνα κολ γκερλ πάρα εκεί. Ο οργασμός εκεί είναι τo αποτέλεσμα και η ψυχοσωματικη ευχαρίστηση που θα πάρεις δε νομίζω να έχει καμία σχέση με αυτό που θα πάρεις στη προσωπική σου ζωη
σωστά ναι καμία σχέση. Αλλά και αυτό που λέω εγώ δίκιο έχω άρα οκ. Το μαλλί γαματο Έλενα σου πάει τέλεια!!!Μαλλον δεν καταλαβες τι λεω . Δεν τα συνδεσα αυτα .. Τες πα
Και δεν ειναι καθολου προβλημα αυτο, το να μην μπορεις να ανταπεξελθεις..δε μπαινω σε διαδικασια αναλυσης ...ουτε συγκρησης των δυο περιπτωσεων ...λεω απλα για το ατομο μου οτι δεν θα μπορουσα να ανταπεξελθω
εχουμε ξαναμιλησει γι αυτο Ελενα...βεβαια γενικα...αλλα θεωρω οτι καθε αλλο παρα ευκολο ειναι να κανεις αυτη τη δουλεια μπροστα σε ενα ...λοχοΚαι δεν ειναι καθολου προβλημα αυτο, το να μην μπορεις να ανταπεξελθεις..
πρόβλημα είναι στη προσωπική σου ζωή...Και δεν ειναι καθολου προβλημα αυτο, το να μην μπορεις να ανταπεξελθεις..
Και αλλα πολλα ... Αλλα μην το αναλυσουμε τωρα . Οπως σωστα ειπες τα εχουμε πει αυτα ;)εχουμε ξαναμιλησει γι αυτο Ελενα...βεβαια γενικα...αλλα θεωρω οτι καθε αλλο παρα ευκολο ειναι να κανεις αυτη τη δουλεια μπροστα σε ενα ...λοχο
οτι βοηθεια και να χεις θελει κοτσια...
Ναι εκει ειναι ΜΕΓΑΛΟ !..πρόβλημα είναι στη προσωπική σου ζωή...
και ολοκληρώνω λέγοντας ποιο πολλυ στη γκόμενά σου παύλα γυναίκα σου κτλ στο αγοραίο σεξ πάνε τα πράγματα κάπως στον αυτόματο είναι και η αναγκαστική χρήση προφύλαξης για την ασφάλεια και των δύο και ξέρω πολλούς που μόνο στην ιδέα προφύλαξης δεν λειτουργούν και για αυτό δε κάνουν και αγοραίο σεξ. Βέβαια και μια απλή γυναίκα άμα γνωρίσεις και δε βάλεις προφύλαξη πάλι κακό του κεφαλιού σου κάνεις για μένα αλλά αυτό είναι άλλη και μεγάλη ιστορίαΝαι εκει ειναι ΜΕΓΑΛΟ !..
δε μπαινω σε διαδικασια αναλυσης ...ουτε συγκρησης των δυο περιπτωσεων ...λεω απλα για το ατομο μου οτι δεν θα μπορουσα να ανταπεξελθω
μην παμε στο αλλο ακρο...αλλο να γαμας σε δωματιο ...κι αλλο σε στουντιο....αλλο 2 στο χωρο η 3...κι αλλο 53...ειναι λιγο φρικη...και ολοκληρώνω λέγοντας ποιο πολλυ στη γκόμενά σου παύλα γυναίκα σου κτλ στο αγοραίο σεξ πάνε τα πράγματα κάπως στον αυτόματο είναι και η αναγκαστική χρήση προφύλαξης για την ασφάλεια και των δύο και ξέρω πολλούς που μόνο στην ιδέα προφύλαξης δεν λειτουργούν και για αυτό δε κάνουν και αγοραίο σεξ. Βέβαια και μια απλή γυναίκα άμα γνωρίσεις και δε βάλεις προφύλαξη πάλι κακό του κεφαλιού σου κάνεις για μένα αλλά αυτό είναι άλλη και μεγάλη ιστορία
...την Ευλογια σας δεσποτα....σωστε με απο την κατρακυλαΕμείς [από τους παππούληδες] δεν 'μπορούμε' ούτε στα υπόγεια του Πύργου του Λονδίνου, που φυλάσσουν τα κοσμήματα της Βασίλισσας και που δεν μπαίνει ούτε αράχνη και εσείς τώρα κάθεστε και συζητάτε για δημόσιες performances ...
Ο πολύς πατσάς αυτά τα συμπτώματα έχει ... >![]()
Εμείς [από τους παππούληδες] δεν 'μπορούμε' ούτε στα υπόγεια του Πύργου του Λονδίνου, που φυλάσσουν τα κοσμήματα της Βασίλισσας και που δεν μπαίνει ούτε αράχνη και εσείς τώρα κάθεστε και συζητάτε για δημόσιες performances ...
Ο πολύς πατσάς αυτά τα συμπτώματα έχει ... >![]()
Και κάτι φωτό που κυκλοφορούν, μέ τέσσερα χέρια πάνω στο οκτάποντο του αδελφού σας, είναι μοντάζ;
Ο αδελφός μου είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Και κάτι "νουετάκια" που αναφέρουν κριτικές παππούληδων;
Εξαιρέσεις και αυτά;![]()
Εμείς [από τους παππούληδες] δεν 'μπορούμε' ούτε στα υπόγεια του Πύργου του Λονδίνου, που φυλάσσουν τα κοσμήματα της Βασίλισσας και που δεν μπαίνει ούτε αράχνη και εσείς τώρα κάθεστε και συζητάτε για δημόσιες performances ...
Ο πολύς πατσάς αυτά τα συμπτώματα έχει ... >ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟΣ
![]()
![]()