Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Αθηνα πια μονιμα .. Τερμα τα ταξιδακιαΈχασα το που είσαι τελευταία Έλενα. Αθήνα είσαι; Όλο ταξίδια εγώ, μια φορά σε πήρα τηλ που ήμουν Αθήνα, αλλά πρέπει να σουν εκτός.
Αθηνα πια μονιμα .. Τερμα τα ταξιδακιαΈχασα το που είσαι τελευταία Έλενα. Αθήνα είσαι; Όλο ταξίδια εγώ, μια φορά σε πήρα τηλ που ήμουν Αθήνα, αλλά πρέπει να σουν εκτός.
Μονιμα εδω πια ;)εισαι και ναζιαρικο μωρακι πολύ θελω να σε γνωρισω 2 φορες που εχω ερθει αθηνα και σε εχω παρει τηλ ησουν εκτος πιστευω τη τριτη να σε πετυχω και να βαλεις και για μενα λιγο μαεστρια στο ρουφηγμα……...
Δεκεμβρη πια ....Καλησπέρα Έλενα.. Πότε ανεβαίνεις Θεσσαλονίκη?
Ε μα .. .εχω α6 ...Δεν ταιριαζουνε.![]()
![]()
![]()
Α6 Εγω, Α4 Αυτος ... Αυτος θα με δωσει οχι εγω ... Παλι ζαλιστηκες απο την παρουσια μου ..Πάρε την Α4 κόλλα, δώστου και λίγο μετρητό και θα είναι αυχαριστημένος νομίζω.

Α6 Εγω, Α4 Αυτος ... Αυτος θα με δωσει οχι εγω ... Παλι ζαλιστηκες απο την παρουσια μου ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα μιλησες σωστα..Αυτό λεω μπρε, πάει να μας πιάσει κώτσους, τάξε του και ας τον να περιμένει. Όπως λέει και ο ανέκδοτος
-Ένα ζευγάρι πατάκια για ένα Yugo. + καλυμματα για τα καθισματα
-Δίκαιη ανταλλαγή.
![]()
Καλησπερα Παναγο.. Ναι , καλη σας επιτυχιαΚαλησπέρα και καλή μας επιτυχία σε όσους πάμε αύριο στο casting της sugarbabestv. Η εβδομάδα θα ξεκίνησει με μια συναρπαστική εμπειρία. Καλό απόγευμα Κυριακής Έλενα και λοιποί συναγωνιστες
με το χιούμορ που σας διακρίνει αγαπητή μου εσάς και τα υπόλοιπα παιδιά εκεί θα σπάσει ο πάγος γιατί σε κάτι τέτοιες περιστάσεις ένα άγχος όλοι μας θα το έχουμε και είναι απόλυτος λογικό σε μια τέτοια περίσταση όπως και σε άλλες περιστάσεις βέβαια στη ζωή... Καλή σας συνέχειαΚαλησπερα Παναγο.. Ναι , καλη σας επιτυχια
Tελος του ετους θα το πουλησω ... Θα το βγαλω σε δημοπρασιαΚαλησπερα φιλτατοι απλως μπηκα στο νημα της Ελενας και τα εχασα...μην δινετε σημασια σε εμενα χρειαζομαι επειγοντως τον (σεξο)γιατρο μου η και το Α6 της Ελενας δεν θα με χαλαγε![]()

Οχι παει σκετομαζι με το αμαξι παιρνουμε δωρο και εσενα???......καλως σας βρηκα![]()
![]()
Είπα.Tι σου ειναι Δυσπεπτο![]()
Εισαι τελικα δυσπροσαρμοστο αγοριΕίπα.
Σε λίγο καιρο θα τα συνηθίσω

[move][size=25pt]Εισαι τελικα δυσπροσαρμοστο αγορι![]()
![]()
[move][size=25pt]
ΒΥΖΙ ΧΑΤΖΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ???????????????????????????[/size][/move]

τι κάστινγκ είναι αυτό ρε Πανάγο ;Καλησπέρα και καλή μας επιτυχία σε όσους πάμε αύριο στο casting της sugarbabestv. Η εβδομάδα θα ξεκίνησει με μια συναρπαστική εμπειρία. Καλό απόγευμα Κυριακής Έλενα και λοιποί συναγωνιστες