Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Με εχει δει ...Αλλα μην το πεις σε κανενα ;)Άσε τις φωτογραφίες και ζήτα να τη δεις live από κοντά ;)
Με εχει δει ...Αλλα μην το πεις σε κανενα ;)Άσε τις φωτογραφίες και ζήτα να τη δεις live από κοντά ;)
Με ανέπαφη το πολύ πολύ να κλείσει δωμάτιο, μέχρι εκείσυγκρατησου τοτε και προτιμησε τις ανεπαφες συναλλαγες![]()
![]()

Και το χαλκινο χρωμα ωραιουτσικο ειναιμε βλέπω η gold πιστωτική μου να γινεται χαλκινη...

Το ξέρω ότι σε έχει δει, βασικά όλο το μπου το ξέρειΜε εχει δει ...Αλλα μην το πεις σε κανενα ;)

Τέτοια πες του να τον χάσουμε...Και το χαλκινο χρωμα ωραιουτσικο ειναιΠαει με τα μαλλια μου
![]()
Μετα θελει πιν... Ειπανε τα υπουργεια ,(απο σημερα )Με ανέπαφη το πολύ πολύ να κλείσει δωμάτιο, μέχρι εκεί![]()
Εδώ ταιριάζει:Μετα θελει πιν... Ειπανε τα υπουργεια ,(απο σημερα )
τα υπουργεία τους 
Το ξέρω ότι σε έχει δει, βασικά όλο το μπου το ξέρει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τη μίνι μαύρη φούστα λέωΑπο χειμωνα μερια υποθετω μολις σφιξουν τα κρυα
Η πρωτη δοση φαρμακου για τον Αθηναιο μας![]()

η φίλη σου ή σμαραγδα καλά? Να δω πότε θα πάμε για καφέ οι τρεις μας....Με εχει δει ...Αλλα μην το πεις σε κανενα ;)
Πανάγο βλέπω να βάζεις ενέχυρο και νεφρό στο τέλοςη φίλη σου ή σμαραγδα καλά? Να δω πότε θα πάμε για καφέ οι τρεις μας....
μπα θα με σταματήσει πριν την καταστροφή η Ελενα δε θέλει να μας καταστρέφει θέλει να μας κάνει να περνάμε καλά με το παν μέτρον άριστον.ειναι καλο κοριτσάκι!!! Εξάλλου ειμαι ενα φτωχό και μόνο αγοράκι σαν τον λουκυ Λουκ που ειναι ένας φτωχός και μόνος καουμπόι. Απλά είμαστε και οι δύο παλούκι Λουκ στην άγρια στύση της πουτανιαρας πρωτεύουσας... (αυτός στην άγρια στύση)...Πανάγο βλέπω να βάζεις ενέχυρο και νεφρό στο τέλος![]()
Βρε καλως τον καλο μου Jimy.. Καλησπερα
Ουτε τραγουδια βαζουμε πια ουτε τιποτα... :-Βρε καλως τον καλο μου Jimy.. ΚαλησπεραΟυτε τραγουδια βαζουμε πια ουτε τιποτα... :-
.. Εγω ξερω οτι καποια στιγμη θα ηρεμησει κ o καλος μας Παναγος. Μη μου το πληγωνετε πειραχτηρια