kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47.463
- Πόντοι
- 6.256
Μπααα, εγώ δε θέλω,σημερα θελουμε ολοι ΚΩΛΟ!!!!
Μπααα, εγώ δε θέλω,σημερα θελουμε ολοι ΚΩΛΟ!!!!
Κατι να ξυπνησω το μητρικες αναμνησεις σου.. Ολα τα αγορια εχουν.. Απο μελετες το συμπερασμα. Οχι οτι ναναι

Αμα προκαμω.. Πρεπει να το αφησω 2 μερεςΝα υπάγεις το αμαξάκι στον ταπετσιέρη να σου φιάξει τα καθίσματα.![]()
![]()

Πασχα οδικως...Καλησπέρα Έλενα ! Εμείς που είμαστε Πορτογαλία πως να σε δούμε απο κοντά ??? Θα μας έρθεις καμία βόλτα ??? Πλάκα κάνω !!! Φιλια πολλα!!!
Να ειμαστε καλα πρωτα ;)Τι θες εσυΜπααα, εγώ δε θέλω,
Πασχα οδικως...![]()
![]()

σε σταμάτησε κάνας φορτηγατζης στο δρόμο? Το ξέρεις ότι και εκεί έχουν κρεβάτι... Η δε το χεις φαντασίωση αυτόΠασχα οδικως...![]()
![]()
Δεν εκανα πλακα για την πορτογαλια.. Ψηνεται μια παρεα να συμβει.. Θα δουμε. Να παω να βρω κ τις ριζες μου διπλα.χαχαχαχα !!!!! Μετά το Πάσχα θα τα πούμε Αθήνα πρώτα ο θεός![]()
![]()
κουκετα μαλιστα.. Πανω κατω..σε σταμάτησε κάνας φορτηγατζης στο δρόμο? Το ξέρεις ότι και εκεί έχουν κρεβάτι... Η δε το χεις φαντασίωση αυτό
Δεν εκανα πλακα για την πορτογαλια.. Ψηνεται μια παρεα να συμβει.. Θα δουμε. Να παω να βρω κ τις ριζες μου διπλα.
σωστά από το. Πολλυ ισπανικό νιώθεις Ισπανίδα δηλαδή...Δεν εκανα πλακα για την πορτογαλια.. Ψηνεται μια παρεα να συμβει.. Θα δουμε. Να παω να βρω κ τις ριζες μου διπλα.
έχω κονε να σε χώσω λαθραία σε στρατόπεδο νεοσυλλέκτων τι σόι δόκιμος ανθυπολογαχος ορκίστηκα. Όλα καλά θα πάνε είσαι ραμπο στο σεξκουκετα μαλιστα.. Πανω κατω..
Εσυ κατι εχεις παθει..Δεν πιστευω να εχουμε τιποτα προβληματα με υγειες κ τα τοιαυτα.. Παντου βλεπω το γραφεις αυτο.. Εσυ καλα παιδι μου
Αμα θες κατι να σε βοηθησω πες με..![]()
:-* :-* Παντα!!! Και εκτος δουλειας αν χρειαστεις κατι, περα απο την πλακα. ;)Το ήξερα ότι μπορούσα να βασιστώ σε εσάς θηλυκοτάτη μου.
Ευχαριστώ πολύ.
Οχι μιση καταγωγη απο Ισπανια εχω. Μεγαλη ιστορια, παει πισω ως το 32...με τον διωγμο των ισπανοεβραιων.σωστά από το. Πολλυ ισπανικό νιώθεις Ισπανίδα δηλαδή...

η πληροφορία της ημέρας!!!!Οχι μιση καταγωγη απο Ισπανια εχω.
Οχι μιση καταγωγη απο Ισπανια εχω.
μάλιστα σεξο δασκάλα μου πάω να πιω το γάλα μου και ύπνο... Αν με αφήσει το πουλάκι μου που φουσκώνει... Καλή σας ξεκούρασηΟχι μιση καταγωγη απο Ισπανια εχω. Μεγαλη ιστορια, παει πισω ως το 32...με τον διωγμο των ισπανοεβραιων.
Νανι τωρα μικρο παιδι![]()