negreponte
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2014
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
τιμη μου!!!!Καποια στιγμη θα σε τον γνωρισω![]()
![]()
τιμη μου!!!!Καποια στιγμη θα σε τον γνωρισω![]()
![]()
Θελω να σε ρωτησω κατι που ξερεις απο αυτα . Προχτες ειχα παει για φαγητο σε μια ταβερνα παραθαλασσια . Και στην παραγγελια, ρωτησα εαν εχουν γοπακι τηγανιτο , και προς μεγαλη μου εκπληξη με ειπαν ναι .... Ειχα φαει στην Παρο και με ειχαν πει εκει , οτι δεν το βρισκεις ευκολα ............
............ Κερνάω.......![]()
.......Ενας μικρός Μπαλάς γιά μεσημερινό....
Τερμα η ωμοφαγια;Θελω να σε ρωτησω κατι που ξερεις απο αυτα . Προχτες ειχα παει για φαγητο σε μια ταβερνα παραθαλασσια . Και στην παραγγελια, ρωτησα εαν εχουν γοπακι τηγανιτο , και προς μεγαλη μου εκπληξη με ειπαν ναι .... Ειχα φαει στην Παρο και με ειχαν πει εκει , οτι δεν το βρισκεις ευκολα .
Ο σερβιτορος λοιπον με εφερε κατι που εμοιαζε με μαριδα λεγοντας μου οτι γοπακι ειναι, και του το γυρισα πισω και τσαντιστηκε . Εγω ειχα κανει λαθος η αυτος ??
Ομοιοθαυμαστης! Αλλα θα προσθεσω και τα βυζγιααααα!!!!!!!!!!εμενα με συναρπασαν τα ματια σου και το ωραιο σου προσωπακι![]()
Κατηγορια; Νηπαγωγειου η Δημοτικου;...........
............ Κερνάω.......![]()
.......Ενας μικρός Μπαλάς γιά μεσημερινό....
Ειχα ενα διάλειμμα.. Αλλα μην το πεις σε κανεναΤερμα η ωμοφαγια;
Καλησπέρα ΓιωργοΚαλή σου μέρα Ελενάρα
ολοι κρυβουμε το μπεμπη μεσα μας για αυτο τα βυζγιαααααααααΟμοιοθαυμαστης! Αλλα θα προσθεσω και τα βυζγιααααα!!!!!!!!!!
Καλησπέρα Γιωργο![]()
... Τό γοπακι είναι κάπως στρογγυλεμένο σε καφετί χρώμα.. με μπεζ κοιλίτσα έπρεπε νά ζητήσεις νά τό δείς πρίν στο σερβίρουν...Θελω να σε ρωτησω κατι που ξερεις απο αυτα . Προχτες ειχα παει για φαγητο σε μια ταβερνα παραθαλασσια . Και στην παραγγελια, ρωτησα εαν εχουν γοπακι τηγανιτο , και προς μεγαλη μου εκπληξη με ειπαν ναι .... Ειχα φαει στην Παρο και με ειχαν πει εκει , οτι δεν το βρισκεις ευκολα .
Ο σερβιτορος λοιπον με εφερε κατι που εμοιαζε με μαριδα λεγοντας μου οτι γοπακι ειναι, και του το γυρισα πισω και τσαντιστηκε . Εγω ειχα κανει λαθος η αυτος ??
Eυχαριστω πολυ κοκορικο μου .. Μαθαινω . Αλλη φορα θα προσεχω ;)... Τό γοπακι είναι κάπως στρογγυλεμένο σε καφετί χρώμα.. με μπεζ κοιλίτσα έπρεπε νά ζητήσεις νά τό δείς πρίν στο σερβίρουν...
Για βραδυνο φανταζομαι ε ?![]()
... Μωλις βγήκανε.. πάνε για βράσιμο μαζί Με γαριδουλα.
ΕντελωωωωςΕίσαι Παοκτζου???
Εντελωωωως![]()
Με ποιο τροπο τιμωρούνται οι ΜπαοκτζουδεςΚακώς, πρέπει να "τιμωρηθείς" για αυτό
θα σε εβαζα καθιστη επανω.ξερεις εσυ που.και ενναλαξ μπρος πισω.Με ποιο τροπο τιμωρούνται οι Μπαοκτζουδες![]()