Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Τα εχω κοψει αυτα και ολα τα συναφη μ αυτοωραια να μας μαθεις και κάνα μπλακ Τζακ ευκαιρία.οχι αλλα Στοιχήματα παρακαλώ....
Τα εχω κοψει αυτα και ολα τα συναφη μ αυτοωραια να μας μαθεις και κάνα μπλακ Τζακ ευκαιρία.οχι αλλα Στοιχήματα παρακαλώ....
μαύρο πάει το χειμώνα σαφωςΑπο Σεπτεμβρη θα κανω κατι αλλαγουλες προς το φυσικο ;)![]()
Ναι μωρε . Σιγα μην κωλω-σουμεΨηλά το κεφάλι ;)

Σε πιστεύω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά έκανες τα τυχερά παιχνίδια βλάπτουν Πού εδώ που τα λέμε μόνο τυχερά Δεν ειναιΤα εχω κοψει αυτα και ολα τα συναφη μ αυτο
Για κάποιους είναι, πχ για το καζίνο ;)Καλά έκανες τα τυχερά παιχνίδια βλάπτουν Πού εδώ που τα λέμε μόνο τυχερά Δεν ειναι
Καλά έκανες τα τυχερά παιχνίδια βλάπτουν Πού εδώ που τα λέμε μόνο τυχερά Δεν ειναι
Θα συμφωνησω .. Θελει πειθαρχια ομως ;)Για κάποιους είναι, πχ για το καζίνο ;)
Να με φωνάξεις να μαι παρών.Απο Σεπτεμβρη θα κανω κατι αλλαγουλες προς το φυσικο ;)![]()
Όπως όλα στη ζωή...Θα συμφωνησω .. Θελει πειθαρχια ομως ;)
Πάνω που έχουμε αρχίσει και την κατεβάζουμε απ τα σύννεφα, έρχεσαι και μας το χαλάς.Ελενα εισαι μια κουκλάρα
φώναξε τον Τάκη να επιβάλλει τη τάξη γιατί αποθρασυνθηκαμε εδώ.κολοδαχτυλο Σου έκανε?δε το εννοεί Και εμένα με λέει πυροβολημένο αλλα της είπα έγινα ετσι από όταν απολύθηκα από το πυροβολικοΠανάγο πες της να μη μου κάνει άσεμνες χειρονομίες.
έχουν τη καυλα τους τα τυχερά παιχνιδια αλλά με μέτρο Όπως ολαΘα συμφωνησω .. Θελει πειθαρχια ομως ;)
θα βγει? Η βγήκε και δεν μπήκα να τη δω? Χμμμμ ωραία πράματαΔιαλειμμα για διαφημισεις![]()
![]()
![]()

θα βγει? Η βγήκε και δεν μπήκα να τη δω? Χμμμμ ωραία πράματα![]()
Διαλειμμα για διαφημισεις![]()
![]()
![]()