troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.522
- Πόντοι
- 5.506
ρατσιστικο σχολιο και δεν απαντω...δεν ρωτησες για το μαντολινοΜε τον κειτζ?![]()
Καλησπερα :-* :-*
ρατσιστικο σχολιο και δεν απαντω...δεν ρωτησες για το μαντολινοΜε τον κειτζ?![]()
Καλησπερα :-* :-*
Σ αυτο με τα κεφαλαια... Καλημέρα κυρία μου...η φωτιά ήταν μακριά από εμένα..δεν στο κρύβω ότι βγήκαμε τρία άτομα παγανια μήπως πέσουμε επάνω σε εμπρηστη... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ..
Ξερεις μαντολινορατσιστικο σχολιο και δεν απαντω... ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ) δεν ρωτησες για το μαντολινο
ειναι το πιο κοντα που εχω παει σε ολα αυτα....Ξερεις μαντολινο![]()
Τριςφευ οπως λεει και Θειος σου, που δεν ειναι θειος σου αλλα που θα μπορουσε να ειναι Θειος σου αλλα ως γνωστον πενεται με αποτέλεσμα να μην θειος σουειναι το πιο κοντα που εχω παει σε ολα αυτα....
φευ
τα λογια σου αχτιδα φωτος σε μια σκοτεινη μερα....Τριςφευ οπως λεει και Θειος σου, που δεν ειναι θειος σου αλλα που θα μπορουσε να ειναι Θειος σου αλλα ως γνωστον πενεται με αποτέλεσμα να μην θειος σου![]()
Νόμιζα πως σου άρεσαν μόνο τα πνευστά.κ το μαντολινο σαν οργανο![]()
Και τα κρουστά ωραια ειναιΝόμιζα πως σου άρεσαν μόνο τα πνευστά.
Θ ακανα λάθος μάλλον
Μεχρι να ερθουν δεν θα χαλασουν?![]()
... που τά στέλνω ???
Καλημέρα. :-*
Βυζγιά. :-*
Φευ.![]()
... νοερά.Μεχρι να ερθουν δεν θα χαλασουν?
Φιλοσοφε μου εσυ.. Σωστα ομιλησεςΚαλημέρα καλή κυριακη. Θα πω κάτι φιλοσοφικό σημασία δεν έχει ο χρόνος σε πολλά πράγματα αλλά οι στιγμές....ενα.λεπτο μπορεί να το θυμάσαι για πάντα ένας μήνας μπορεί να σου είναι αδιάφορος... Καφέ μου σου ρχομαι
το χω ρίξει στη ψυχολογικό φιλοσοφική ανάλυση σε όλα τελευταία και στην ενσυναισθηση των άλλων ανθρώπων τριγύρω μου και με βλέπουν με άλλο μάτι και συμφωνούν και σε πολλά.Φιλοσοφε μου εσυ.. Σωστα ομιλησες
Καλημερα![]()