koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.169
- Πόντοι
- 2.846
Που να δεις και την Περσεφόνη!!!!! Αλήθεια που σολαρμσνιζει αυτή; Γεια σου Doc!!!Φιλη μου ειναι να στην γνωρισω![]()
![]()
![]()
![]()
Που να δεις και την Περσεφόνη!!!!! Αλήθεια που σολαρμσνιζει αυτή; Γεια σου Doc!!!Φιλη μου ειναι να στην γνωρισω![]()
![]()
![]()
![]()
ήμουν έτοιμος να το γράψω... Εγώ προσωπικά νόμιζα ήταν προχθές άλλη φορά θα το ξερωΠαγκόσμια μέρα οργασμού λέει σήμερα...![]()
και σε εμάς καλέ. Οργασμοί μετά συναισθήματος ερωτικού η με τάσεις αγαπουλιασης εστω και στα πλαίσια της αγοραίας ερωτικής συνεύρεσης είναι άπειρος πιστεύω ανώτεροι από τους στεγνούς βιολογικούς οργασμούς. Τι γράφω πάλι ο καριόλης μου έφερε έμπνευση η μέρα μάλλον...Να ευχηθούμε άπειρους οργασμούς τότε στην Έλενα και σε όλες τις γυναίκες.
Όλα καλά ωραία μου κυρία...Καλως τον γιατρο μου.:-*
Χαίρομαι που σε ξαναδιαβαζω εδω.
Ελπιζω ολα καλα?
Γειά σου Νίκο!!Που να δεις και την Περσεφόνη!!!!! Αλήθεια που σολαρμσνιζει αυτή; Γεια σου Doc!!!
Όλα καλά ωραία μου κυρία...
θα τα πούμε συντομα απο κοντά...
Γειά σου Νίκο!!

είσαι μια τρέλαΚΑΛΗΜΕΡΑ και στους δυο![]()
Καλημερα σε ολους![]()
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και στους δυο![]()
Καλημερα σε ολους![]()
![]()
Σε εμάς να ευχηθούμε να είμαστε η αιτία του οργασμού.και σε εμάς καλέ. Οργασμοί μετά συναισθήματος ερωτικού η με τάσεις αγαπουλιασης εστω και στα πλαίσια της αγοραίας ερωτικής συνεύρεσης είναι άπειρος πιστεύω ανώτεροι από τους στεγνούς βιολογικούς οργασμούς. Τι γράφω πάλι ο καριόλης μου έφερε έμπνευση η μέρα μάλλον...
Ομορφιές!ΚΑΛΗΜΕΡΑ και στους δυο![]()
Καλημερα σε ολους![]()
![]()
καλημέρα η καλησπέρα για εσάς και καλό πσκ. Αυτή η φώτο είναι τοπΚΑΛΗΜΕΡΑ και στους δυο![]()
Καλημερα σε ολους![]()
![]()

ναιιιιιιΣε εμάς να ευχηθούμε να είμαστε η αιτία του οργασμού.
προσωπικά πλήθος εικόνων σκέψεων και σεξουαλικων συναισθημάτων ερεθίζουν τον εγκέφαλο μου και όχι μόνο από το ραντεβού της τρίτης 
Καλημερα σε ολους![]()
![]()
Καλημερα σε ολους![]()
![]()
:-*