raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.689
- Πόντοι
- 5.006
άσχετο αλλά τους Τούρκους θα τους γαμησουμε?
Μπορεί ναι, μπορεί και οχι
άσχετο αλλά τους Τούρκους θα τους γαμησουμε?
Αμα ηταν Μπαοκ να επερνα.Έλενα πάρε καμία κάρτα φίλαθλου για την ομάδα μωρή... 10 ευρώ έχει μόνο....
Μετα πασης βεβαιοτητος.. Δεν τιθεται θεμα περι του αντιθετουάσχετο αλλά τους Τούρκους θα τους γαμησουμε?

Σοφα ομιλησες γερονταΜπορεί ναι, μπορεί και οχι

Αμα ηταν Μπαοκ να επερνα.
Να σε πάρω καραισκακη να δούμε κάνα ματς, μετά να σε πάρω να φας κάτι και μετά να σε πάρω?
Δεν εχουν την ιδια αισθηση οταν στριβεις τα δευτερα.. Ασε, μ αρεσαν πολυ τα βριζετον. Ισως υπαρχουν κ καλύτερα αλλα δεν ειμαι και ειδικη..Αν και εχω μεινει πισω πλεον σε ελαστικα επιδοσεων λογω του τελευταιου carου, Potenza με διαφορα αλλα οχι για χειμωνα-βροχη, δε ζεσταινοντουσαν με τιποτα. P zero για πιο all around συνθηκες (ζεστη-κρυο).
Ναι βρε, αμαν αυτος ο ανθρωπος δεν μπορεί μακρυα μου καθολουΡε Τακη ποσες φορες θα την παρεις, θα την ψοφησεις.
Δεν εχουν την ιδια αισθηση οταν στριβεις τα δευτερα.. Ασε, μ αρεσαν πολυ τα βριζετον. Ισως υπαρχουν κ καλύτερα αλλα δεν ειμαι και ειδικη..
Αφου φωναζουν οι συγγενεις..Να σε πάρω καραισκακη να δούμε κάνα ματς, μετά να σε πάρω να φας κάτι και μετά να σε πάρω?
Μην σε εκθεσω οικογενειαρχη ανθρωπο Ρε Τακη ποσες φορες θα την παρεις, θα την ψοφησεις.
Οχι. Αλλα εχει πολλα μουλαριαΔεν ειναι τετρακουνα το Α6;![]()
Οχι. Αλλα εχει πολλα μουλαρια
Αγαπημένη μου ταινία
"όσες παίρνει ο άνετος"

Αφου φωναζουν οι συγγενεις..Μην σε εκθεσω οικογενειαρχη ανθρωπο
![]()
Ξερεις σ αυτα ειμαι πολυ προσεχτικη ;)
Μλκ θα με πνιξεις.![]()
Ισχύει.. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε κατ οίκον περιορισμό και εκτός σπιτιού κυκλοφορώ με βραχιολακι στο πόδι, ένεκα μιας μαλακιουλας που εκανα με μια πιτσιρικά... :S :'(![]()
Ελπίζω από Σεπτέμβρη να θολωσω τα νερά πάλι... Οκτωβρη καλυτερα να εχουν πιασει και βροχες να μην βρισκουν τα ιχνη σου στην σκονη
αφήστε ρε να φάμε και εμείς κάνα κοκαλάκι εγώ είμαι στην ανάπτυξη θέλω το φιλέτο από το στήθος...Ρε Τακη ποσες φορες θα την παρεις, θα την ψοφησεις.