Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Καλησπερα Jimmy :-* :-*Καλησπέρα όμορφη Έλενα :-* :-*![]()
![]()
Καλησπερα Jimmy :-* :-*Καλησπέρα όμορφη Έλενα :-* :-*![]()
![]()
Kατι απο τα παλια με μουσικη υποκρουση (που με εκφραζει μεχρι τελευταιου κυταρου) των <<Θεων>> . Royksoop - i just dont understand you

Oι royksoop μ αρεσουν πολυ και ειδικα αυτο κομματιΠολύ όμορφο![]()
![]()
![]()
![]()

Οχι εχω λιγο ακομα, αλλα το φυλαω για το φθινόπωρο. Οι MILF αποδιδουν καλυτερα σε χαμηλες θερμοκρασιες.. Αλλα θελουν ζεσταμα σαν τα p zero nero
:-* :-*

Michelin απαλή γόμα λες να είναι? Η Bridgestone?
Kαιρος ηταν.. Τελος οι προλογοιΤωρα αρχιζουμε να ομιλουμε την ιδια γλωσσα.![]()
Ειναι διακοπες οι κηδεμονες.. Απο Σεπτεμβρη τωραΑδιαβαστος, αυριο με τον κηδεμονα σου.
Καλησπερα Jimmy :-* :-*

Τσου !!Ελενάρα,έχει καθόλου διακοπές φέτος το πρόγραμμα?
Οχι εχω λιγο ακομα, αλλα το φυλαω για το φθινόπωρο. Οι MILF αποδιδουν καλυτερα σε χαμηλες θερμοκρασιες.. Αλλα θελουν ζεσταμα σαν τα p zero nero
:-* :-*
Αντεχω σε ισχυρες εκπυρσοκροτησειςΝα τον προσεχεις αυτον, δυνατο πιστολι. Θα ελεγα και αδερφος αλλα ειναι νεαρουλης, ας πουμε ανεψιος.
![]()
Μηχανικε μου εσυ, πως τα λες , πως τα λεςΦθινοπωρο και χειμωνα ολα αποδιδουν σαν να εχουν Inter-cooler...χαχααχ

είναι διακοπεςςςς και παίζω ελεύθερα στην εξοχή γιουπιιιΕιναι διακοπες οι κηδεμονες.. Απο Σεπτεμβρη τωρα

Μηχανικε μου εσυ, πως τα λες , πως τα λες![]()
Kαιρος ηταν.. Τελος οι προλογοι
Για πε με δικα μας λογια τι εχεις να σχολιασεις επ αυτου![]()
θα σε πάρω μαζί μου στο κυνήγι τότε το χειμώνα στας εξοχας αφού είσαι και beneli δίκαννο και αντέχεις. Ίσως μας βγει και μια βουκολική διάθεση με τα τιτιβισματα των πουλιών και με τα μπαμ μπουμΑντεχω σε ισχυρες εκπυρσοκροτησεις![]()
![]()
![]()
άσχετο αλλά τους Τούρκους θα τους γαμησουμε?Έλενα πάρε καμία κάρτα φίλαθλου για την ομάδα μωρή... 10 ευρώ έχει μόνο....
Άντε πάλιΚαλησπέρα όμορφη Έλενα :-* :-*![]()
![]()