kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47.129
- Πόντοι
- 6.256
Άκου Βυτίνα,
Το μαγάρισε το μέρος η σαρδαναπαλίνα.
Αυτο ειναι το big plan μου...Γι αυτο stay away from me. You, and your αμστελες and eggs.Άκου Βυτίνα,

Καλό βράδυ!!!Παω να δω ταινια..
Καλο βραδυ :-* Μακιες :-*
MακιαΦτου σου και σενανε

Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-* Ειχε ωραιο φρεσκοτατο χορταρακιμωρή πάλι εδώ βοσκάς ?? τις καλησπέρες μου γιαβρίμ![]()
Παω να δω ταινια..
Καλο βραδυ :-* Μακιες :-*
Το δευτεροΠλάκα πλάκα ή που ομορφυνες τελευταία ή που έχω καιρό να γαμήσω. :S :S :S

Δεν σε παρεξηγαω καλε.. Ισα ισα σε δεινω ερεισμα να πεις κι αλλα χειροτεροτεραΜετά αμα σε λέω άσκημη με παρεξηγάς.![]()
Απαλα απαλα να μπειςΚαλή εβδομάδα κυρία Έλενα να έχετε. Μπαίνουμε δυνατά για τον Αύγουστο σιγά σιγα![]()
γιατι θα εχει καψωνα απο Πέμπτη Επισης Γιαννη :-*Καλημερα και καλη εβδομαδα Έλενα![]()
δεν πτοουμαστε Φρουτάκια νεράκι ερ κοντισιον γνωστή η συνταγήΑπαλα απαλα να μπειςγιατι θα εχει καψωνα απο Πέμπτη
![]()
γιατί το μισείς τόσα κολαρακια βλέπεις στη παραλία και βυζακια. Κάθε εποχή έχει την ομορφιά της πιστεύωΜισούμε το καλοκαίρι, σταματήστε![]()
γιατί το μισείς τόσα κολαρακια βλέπεις στη παραλία και βυζακια. Κάθε εποχή έχει την ομορφιά της πιστεύω
συμφωνώ αλλά υπομονή.Βλέπω κωλαράκια και πατουσάκια φουλ όντως απλά δεν αντέχω την ζέστη. Με τίποτα όμως.