Διαγραμμένο μέλος 175528
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 5.080
- Πόντοι
- 1.046
ελενα θυμισε μου κάθε ποτε λείπεις από αθηνα?
Καθε πρωτο κ τελευταίο σκ του μηνα.. Εκτος απροοπτουελενα θυμισε μου κάθε ποτε λείπεις από αθηνα?
Ηταν απο πρινεμεινε απο το erotica....
Ναι θα το κανω βιραμανΤωρα που το βλεπω καλυτερα, αλλαχτο το μαλλι, τρατζικ.
Ναι θα το κανω βιραμαν![]()
![]()
Εισαι ο τρυφωνας του μπου...Θα σε σωσω παλι, σου ειπα μια φορα να το αλλαξεις σε καρεδακι, με ακουσες, τωρα σου δικαιολογω μονο την καλοκαιρινη διαθεση. Νου σου
Ειδες που με πιανειςΘα σε σωσω παλι, σου ειπα μια φορα να το αλλαξεις σε καρεδακι, με ακουσες, τωρα σου δικαιολογω μονο την καλοκαιρινη διαθεση. Νου σου
Ναι, καλιτεχνικη φλεβαΕισαι ο τρυφωνας του μπου...
Λεω να τον προσλαβω για image maker. Τι λες ?λαγκαδια?καλά το βράδυ Βυτίνα Δημητσάνα λαγκάδια θες κουβέρτα και το βράδυ. αχ φτιάχνουν ωραία γίδα βραστή για τα λαιμα και ωραία σιροπιαστα γλυκακια με τη φιρμα λουσιος γιαμ γιαμ. Το χειμώνα χαμός σε αυτά τα μεροι
Αλλα αληθες , a λιτλι μπιτι ( χωρις τοΧοντρο τυπε
)Σε βιραμαν προσανατολιζομαι..Εροτικα νομίζω το μαλλί της κυρίας ήταν κόκκινο και πριν μαύρο. Δε ξέρω αν τα λέω καλά. Το φθινόπωρο πως θα τα κάνετε κυρία?
δε το ξέρω αυτό το χρώμα. Μόνο πράσινο να μη το κάνετε γιατί οι ολυμπιακοί παοκτζηδες αεκτζηδες κτλ φίλοι σας θα λακισουν και θα μείνουν μόνο οι παναθηναϊκοι.Σε βιραμαν προσανατολιζομαι..![]()
Λες να εκτεθω?![]()
Παω να δω ταινια..
Καλο βραδυ :-* Μακιες :-*

Αλλα αληθες , a λιτλι μπιτι ( χωρις το)