alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 716
δεν θελουμε αντιγραφες..μονο την οριτζιναλ!!!!!
πρέπει να κλονοποιηθει σαν τη ντολη για να μπορεί να ικανοποιεί όλη την ελλαδα δεν εξηγείται αλλιώς. Μεγάλο σουξέ η κυρία ελεναΙσως έρθει κάποια που θα της μοιάζει
Βιτσια ειναι αυτα
Ο αλλος στο τουιτερ θελει λεει να μου γαργαλαει τις πατουσες ολη νυχταΑβυσσος η σεξουαλικοτητα του καθενος
![]()

Καλησπέρα σε όλους!!πριν από λίγο συνάντηση με την Έλενα.Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η !!θα τιμηθεί πάλι λίαν συντόμως!!
Υ.Γ : άλλη φορά μωρό μην λες οτι δυσκολα δεύτερη φορά τόσο σύντομα!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ενα ειναι το σιγουροΚαλησπέρα σε όλους!!πριν από λίγο συνάντηση με την Έλενα.Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η !!θα τιμηθεί πάλι λίαν συντόμως!!
Υ.Γ : άλλη φορά μωρό μην λες οτι δυσκολα δεύτερη φορά τόσο σύντομα!!![]()
![]()
![]()
![]()

;) ;)... Μαζι σου ;)θα τον δικαιολογουσα αν στις εγλειφε και ολη νυχτα
Καλησπερα Ανδρεα :-*Καλησπερα στην Ελενα και σε ολοι την παρεα![]()
![]()
![]()
![]()
μπεμπεκα,6 με 7 αυγουστου θα εχεις επιστρεψει απο θασσαλονικη?θα εισαι αθηνα?Καλησπερα Ανδρεα :-*
Μπεμπεκαμπεμπεκα,6 με 7 αυγουστου θα εχεις επιστρεψει απο θασσαλονικη?θα εισαι αθηνα?

ΚΑΛΗ θα ηταν μια μπυριτσα παγωμενη τωρα,αλλα ας οψεται το γαμημενο υπουργειο οικονομοκων,που με εχει εγκλειστο,να φτιαχνω δηλωσεις καλοκαιριατικα.γιαυτο λοιπον καυλεα μου,μεχρι τελος του μηνα δουλεια ολημερις.μετα βλεπουμε.ΜπεμπεκαΒαλε μια μπυρα στον κυριο
Σοβαρα τωρα . Ναι εδω θα ειμαι, Συμπανος θελοντος και καιρου επιτρεποντος ;)
χαχαχαχαχα!!την αλλη φορα θα σπασεις ρεκορ να ξερεις!!!!Ενα ειναι το σιγουρο
Τα εξης τρια
1.Δεν βαζω στοιχημα μαζι σου![]()
2. Περασα υπεροχα![]()
3. [size=10pt]Δεν βαζω στοιχημα μαζι σου[/size]![]()
![]()
![]()
για τα διαφορα που ειπαμε..!!η ήταν ο κλώνος της η ή κυρία ελενα ξανανιωσε από το πολλυ σεξ την ηλιοθεραπεία και τις μπύρες ένα από τα δύοΜπεμπεκα σε ειπε ο τυφλος;;;;;![]()
![]()
τραβαει παντως η μπεμπεκαΜπεμπεκα σε ειπε ο τυφλος;;;;;![]()
![]()
κλεψαν πνευματικά δικαιώματα οι άτιμοι.τραβαει παντως η μπεμπεκα
Αν κοιτάξεις στα μηνύματά σου, θα δεις επάνω δεξιά σε κάθε μήνυμα τη λέξη ΠΑΡΑΘΕΣΗ, πάτα το και αυτό ήτανΞερει κανεις πως κανουμε παραθεση μυνηματος?