Καυλιάρα Χατζή...Σας αφηνω μ αυτο το λιγουλακι
Καλα να περνατε![]()
![]()
Θα τα ξαναπουμε ;)
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καυλιάρα Χατζή...Σας αφηνω μ αυτο το λιγουλακι
Καλα να περνατε![]()
![]()
Θα τα ξαναπουμε ;)
Καλώς ορίσατε ξανάΣας αφηνω μ αυτο το λιγουλακι
Καλα να περνατε![]()
![]()
Θα τα ξαναπουμε ;)

Εσύ τα χέρια πρόσεξες;ok μας αφηνεις σε καλα χερια χαχαχα

Βιτσια ειναι αυταΕσύ τα χέρια πρόσεξες;![]()

Ευχαριστω γιαβρι μου αν και ποτε δεν εφυγα :-* :-* Απλα ειπα να το <<μαλακωσουμε λιγο >>... Κανει και ζεστη αυτο τον καιροΚαλώς ορίσατε ξανά![]()
Αυτό είναι που λέμε ότι κάποιοι είναι των άκρων ;)Βιτσια ειναι αυτα
Ο αλλος στο τουιτερ θελει λεει να μου γαργαλαει τις πατουσες ολη νυχταΑβυσσος η σεξουαλικοτητα του καθενος
![]()
:-* :-* Οσο παταει ο γατος ΜΟΥ . Οχι πολυΚαυλιάρα Χατζή...
Και γαργαλιεμαι πολυ γαμωτοΑυτό είναι που λέμε ότι κάποιοι είναι των άκρων ;)
Εσύ τα χέρια πρόσεξες;![]()
Τώρα αυτό δεν το λες και κακό, κάθε άλλο ;)Και γαργαλιεμαι πολυ γαμωτο![]()
Σας αφηνω μ αυτο το λιγουλακι
Καλα να περνατε![]()
![]()
Θα τα ξαναπουμε ;)
ειναι το λιγουλακι, ποσο ειναι το αρκετο;;;; Λαθος !! Απο το νημα αραιωσα λιγο ;)Απο οσο διαβασα παραπανω ελενα,σταματας προσωρινα τα ραντεβου?? Ή κανω λαθος?
Μην σε πω .... Εισαι και μεγαλο ατρωποΑν αυτες οιειναι το λιγουλακι, ποσο ειναι το αρκετο;;;;
![]()
και θα με παθεις τιποτα χμμμ!!ωραια.και πως μπορουμε να σε χαρουμε απο κοντα?πως μπορω να εχω τηλ σου να κανονισουμε??(νεο μελος και ακομα δεν μπορω να σου στειλω pm!)Λαθος !! Απο το νημα αραιωσα λιγο ;)
χμμμ!!ωραια.και πως μπορουμε να σε χαρουμε απο κοντα?πως μπορω να εχω τηλ σου να κανονισουμε??(νεο μελος και ακομα δεν μπορω να σου στειλω pm!)
11 ???ποσο κανει 1+1 σε παρακαλω να μου απαντησεις στο μυνημα
11 ???![]()
να σαι καλα αδερφε...αυτο σκοπευω να κανω.. ;)χαχαχα Τωρα εισαι κανονικο μελος φιλε (αν και δεν απαντησες σωστα)
Μπορεις να στειλει το μυνημα σου καλα να περασεις με την Ελενα
Το offline ειναι περισσοτερο για να κατεβασω τους τονους που ειχαν ανεβει τον τελευταιο καιρο .