:thubsdown:Τα ραντεβού θα τα συνεχίσει κανονικά ή τα σταματάει και αυτά;;
Τυπε δεν ρωτάνε αυτονόητα πράγματα.. :S :S :S
:thubsdown:Τα ραντεβού θα τα συνεχίσει κανονικά ή τα σταματάει και αυτά;;
Μια μονο καλημερα για τους φιλους.![]()
Πέρνοντας αφορμη αυτο το ποστ, να προσθεσω σε συνεχεια προηγουμενου ποστ δικου μου, οτι απλα σταματαω να γραφω για ενα διαστημα στο νημα.Τι έγινε;;;; Ρε Έλενα, οικονόμησες και μας εγκαταλείπεις; Καλοπροαιρετα και ειλικρινά. Πάντα θαυμαστής σου. Δεν έτυχε, αλλά θα προσπαθήσω για συνεδρία..Καυμός μου είσαι...

Πέρνοντας αφορμη αυτο το ποστ, να προσθεσω σε συνεχεια προηγουμενου ποστ δικου μου, οτι απλα σταματαω να γραφω για ενα διαστημα στο νημα.
Δεν κλεινω το νημα (προς τερψην πολλων)..!! Μετα απο δυο χρονια εδω μεσα, ξερω μεχρι κ τα νικ τους πια.
Θα επανελθω για να τα λεμε..
Ευχαριστω για το ενδιαφερον πολλων που μου γραφουν κ εδω κ σε μαιλ, και να ξερουν οτι δεν προδιδω τους φιλους μου (ουτε εδω ουτε αλλου) , που με στηριξαν ανιδιοτελως χωρις <<πισω σκεψεις>> και μαλιστα χωρις να εχουν την δυνατοτητα ραντεβου, αλλα απλα επειδη ειχαν αναγκη να μιλησουν η να αστειευτουν μαζι μου κ με τους αλλους της παρεας του θρεντ...
Να προσεχετε τους εαυτους σας ;)
Καλημερα :-*
βλεμμα που λεει πολλα....Ο Χριστος και η μανα Του βλεμμα......
:S
Μια μονο καλημερα για τους φιλους.![]()
θα το κανει το comeback της η κυρια πιστευω και θα ειναι δυναμικο!!!ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ η εστω τηλεφωνα χαχαχα
θα το κανει το comeback της η κυρια πιστευω και θα ειναι δυναμικο!!!
και αυτους που ειχαμε μαυρισει με τη ψηφο μας στο παρελθον τους ξεχναμε για λιγο και μετα επανερχονται δριμυτεροι και ποιο καυλωμενοι...ας κανω και ενα πολιτικο σχολιοΤην ξεχασαμε κιολας.
![]()
![]()
με τη νεα κυβερνηση και τον νεο αερα θελουμε παλι λιγο κωλο χατζη εμεις οι φανγιατι ειχαμε κολο χατζη με συριζα ας εχουμε κολο χατζη και με νδ
![]()
Τι έγινε;;;; Ρε Έλενα, οικονόμησες και μας εγκαταλείπεις;
Και πολυ εκατσε εδω μεσα. Σκοπος ειναι να δημιουργησει κανεις κομποδεμα και "παθητικες" πηγες εσοδων απο την δραστηριοτητα αυτη ωστε να μην χρειαζεται να παρατεινει την παραμονη σε αυτο το ψυχοφθορο, "τοξικο", χωρο.
Θα της προτεινα να δημιουργησει και το δικο της brand προιοντων, απο τη στιγμη που εχει ισχυρη παρουσια σε instagram και facebook.
Ειναι εξυπνη γυναικα , να μην εμπιστευεται ευκολα αλλους, να αλλαξει συνηθειες και θα τα καταφερει πολυ καλυτερα επενδυοντας στον εαυτο της.
Καλη επιτυχια στα νεα σου σχεδια.
Καλή ξεκούραση Έλενα... και καλά κουράγια, ο μικρόκοσμος που λέγεται "online forums" δεν πιστεύω να αλλάξει προς το καλύτερο μέχρι να επιστρέψειςΠέρνοντας αφορμη αυτο το ποστ, να προσθεσω σε συνεχεια προηγουμενου ποστ δικου μου, οτι απλα σταματαω να γραφω για ενα διαστημα στο νημα.
Δεν κλεινω το νημα (προς τερψην πολλων)..!! Μετα απο δυο χρονια εδω μεσα, ξερω μεχρι κ τα νικ τους πια.
Θα επανελθω για να τα λεμε..
Ευχαριστω για το ενδιαφερον πολλων που μου γραφουν κ εδω κ σε μαιλ, και να ξερουν οτι δεν προδιδω τους φιλους μου (ουτε εδω ουτε αλλου) , που με στηριξαν ανιδιοτελως χωρις <<πισω σκεψεις>> και μαλιστα χωρις να εχουν την δυνατοτητα ραντεβου, αλλα απλα επειδη ειχαν αναγκη να μιλησουν η να αστειευτουν μαζι μου κ με τους αλλους της παρεας του θρεντ...
Να προσεχετε τους εαυτους σας ;)
Καλημερα :-*
δεν σου πάει το μπλουζάκι, να το βγαλεις(κάποια στιγμή)...Μια μονο καλημερα για τους φιλους.![]()