raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.642
- Πόντοι
- 5.006
η φοιτητρια το ξερει? :S :S :S
εσυ τι λες ρε φιλε φιδι, να μην το ξερει???? :S
εδώ την πηγα και για μπανιο σε απομερη παραλια για μπαλαμουτι και τα σχετικα...
η φοιτητρια το ξερει? :S :S :S
στηριζω....εσυ τι λες ρε φιλε φιδι, να μην το ξερει???? :S
εδώ την πηγα και για μπανιο σε απομερη παραλια για μπαλαμουτι και τα σχετικα...

Αν κριβω απο το mood του βιδεου, τα πραγματα ειναι σοβαρα![]()

Υγρα πολλα να πινεις, Να μην τρως βαρια το βραδυ κ ολα καλα θα πανε :-*νταξει δεν θα διαλυσω και το σπιτικο μου....ακομα δεν το ανοιξα καλα καλα... :S
επειδή είμαι σκληρος καργιολης, θα μου περασει...απλα τωρα στην αρχη είμαι στις μπαρουτοκαυλες μου....![]()
![]()
![]()
![]()
Κοτοζουμο για τα λαιμα..
Οχι δεν διαβασα... Σκεφτομουν
Τυπε εσύ γαμας; :Sνταξει δεν θα διαλυσω και το σπιτικο μου....ακομα δεν το ανοιξα καλα καλα... :S
επειδή είμαι σκληρος καργιολης, θα μου περασει...απλα τωρα στην αρχη είμαι στις μπαρουτοκαυλες μου....![]()
![]()
![]()
![]()
Συμβαινουν αυτα σ αυτα αντα ηντα , αλλα νομιζω προσφερουν εργο ανανεωσηςτον χανουμε τον τακη απο παλιμπαιδισμο....
καλα στα 50ηντα Κα Ελενα αλλα στα 70ηντα που ειναι ο ροαοπαο ζορι :S :S :SΣυμβαινουν αυτα σ αυτα αντα ηντα , αλλα νομιζω προσφερουν εργο ανανεωσης
Τοοοοοσο μεγαλος ειναι ο γλυκουλης μου ο παοπαο ?καλα στα 50ηντα Κα Ελενα αλλα στα 70ηντα που ειναι ο ροαοπαο ζορι :S :S :S
καλα στα 50ηντα Κα Ελενα αλλα στα 70ηντα που ειναι ο ροαοπαο ζορι :S :S :S
δειχνει σαφως μικροτερος αλλα αντεχει σαν 90ηντα!!!!Τοοοοοσο μεγαλος ειναι ο γλυκουλης μου ο παοπαο ?
Πως την έχετε εδώ.... Τη διάθεση εννοώ. Oλα καλα ;) ;) Αχ και εγώ είμαι ερωτευμένος με τη γυμναστρια μου μακάρι να μου κάτσει θα την έχω σε στενό μαρκάρισμα την επόμενη βδομάδαθέλω αερόβιο στο κρεβάτι..