Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ο λογοςΓνωμη μου παντα ....Καλο θα ηταν να αλλαξεις την φωτο αβαταρ γιατι θα βρεθεις καποια στιγμη , εν μεσω απαξιωτικων διασταυρουμενων σχολιων![]()
Για το καλο σου στο λεω![]()

Παμε παρακατω ;)ο λογοςδεν το πιανω το γιατι θα μπορουσε να γινει
![]()
![]()
Τον θες ολο η το ενα ημισφαιριοΚωλο Χατζη θα δουμε; :S

α μαλιστα να πάτε παρακατω καλη συνεχειαΠαμε παρακατω ;)

Tιμη δικη μου θα ειναι να γνωρισω απο κοντα πολλους φιλους που συνομιλω και εδω και ιδιαιτερα στο ινστα κ στο φβ .Κυρια Ελενα θα έχουμε την τιμή να σας δούμε στα Χανια?
Αν σε ενοχλει που ειπα παμε παρακατω για να αποφευχθουν αλλα τα οποια θα ειναι δυσαρεστα , τοτε τι να πω ?α μαλιστα να πάτε παρακατω καλη συνεχεια![]()
![]()
![]()
:-*ξερεις εχω ενα κακο και το ξερεις πολυ καλα κολλαω με τις λεξειςΑν σε ενοχλει που ειπα παμε παρακατω για να αποφευχθουν αλλα τα οποια θα ειναι δυσαρεστα , τοτε τι να πω ?
Καλη συνεχεια και σε εσενα:-*
Να μην κολλας . Ειδικα με μενα που με ξερεις πολυ καλα 3500 σελιδες τωρα . Θα πρεπε να καταλαβαινεις περισσοτερο το νοημα πισω απο τις λεξεις ...ξερεις εχω ενα κακο και το ξερεις πολυ καλα κολλαω με τις λεξεις![]()
ε όχι και "απειλητικη"...η μονη απειλη που μπορει να σου πει η κυρια ελενα είναι ότι θα σε ταραξει στα τσιμπούκια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ξερεις εχω ενα κακο και το ξερεις πολυ καλα κολλαω με τις λεξειςμου ακουστηκε απειλητική η συνεχεια

Εμενα ποτες θα με ερωτευτεις >κυρια ελενα ερωτευτηκα μια φοιτητριουλα..είμαι φουλ καυλωμενος ολη μερα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

επειδη ξερω για αυτο μιλαω ....... καλη συνεχεια να τις κανεις 4000 η και 5000 χιλιαδες τις σελιδεςΝα μην κολλας . Ειδικα με μενα που με ξερεις πολυ καλα 3500 σελιδες τωρα . Θα πρεπε να καταλαβαινεις περισσοτερο το νοημα πισω απο τις λεξεις ...

Ευχαριστω πολυεπειδη ξερω για αυτο μιλαω ....... καλη συνεχεια να τις κανεις 4000 η και 5000 χιλιαδες τις σελιδες![]()

Εμενα ποτες θα με ερωτευτεις >![]()
![]()
![]()
Οχι βρε σε ξενοδοχειο θα αναπτυξουμε το <<συναισθημα>>εσυ θα μου κλεισεις το σπιτι και θα μου τα φας όλα μωρη... :S
Το σπιτι σου δεν το πειραζω, (ασε που πρεπει να πληρωνω και ενφια μετα )... :S :Sη φοιτητρια το ξερει? :S :S :S
η φοιτητρια το ξερει? :S :S :Sκυρια ελενα ερωτευτηκα μια φοιτητριουλα..είμαι φουλ καυλωμενος ολη μερα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()