Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
:S :S :SΔε θα σε αγαπαω πια.Θα σε βλεπω ψυχρα,οπως οι υπολοιποι.
τσαγακι πίνεις η φρεντο? Διάβασες κάνα καλό βιβλίο στην ηλιοθεραπεία για πε μαςΚαλησπερα Παναγο![]()
![]()
Κοτοζουμο για τα λαιμα..τσαγακι πίνεις η φρεντο? Διάβασες κάνα καλό βιβλίο στην ηλιοθεραπεία για πε μας
χαχαχαχα. Κοτοζουμο. Κλαίω θα μας. Πεις τι σκεφτόσουν η είναι μυστικό? Μη μας πεις το μελλονΚοτοζουμο για τα λαιμα..
Οχι δεν διαβασα... Σκεφτομουν
Μυστικο....χαχαχαχα. Κοτοζουμο. Κλαίω θα μας. Πεις τι σκεφτόσουν η είναι μυστικό? Μη μας πεις το μελλον
κάτσε να σου στείλω τον παπουλη μπας και το ανακαλύψειΜυστικο....![]()
Ξέρω , ξέρωΜυστικο....![]()

Ότι δεν ξέρεις εσύ...τι ξερεις ρε πιτσιρικα?
Δεν έχω κατσίκια ,μόνο τράγους και τους αμολαω όταν δεν κάθονται καλά τα παπουδια..το κατσικακι σου ξυπνησε?
Γνωμη μου παντα ....Καλο θα ηταν να αλλαξεις την φωτο αβαταρ γιατι θα βρεθεις καποια στιγμη , εν μεσω απαξιωτικων διασταυρουμενων σχολιωνΞέρω , ξέρω![]()

καλως το βαρυ πυροβολικο...
Καλά αυτό δεν χρειαζόταν καν να μου το πεις , εννοείται ότι αυτό έχω σκοπό να κάνω .. ;)Γνωμη μου παντα ....Καλο θα ηταν να αλλαξεις την φωτο αβαταρ γιατι θα βρεθεις καποια στιγμη , εν μεσω απαξιωτικων διασταυρουμενων σχολιων![]()
Για το καλο σου στο λεω![]()
Φιλικα παντα και χωρις παρεξηγηση. Χαιρομαι που σκεφτομαστε το ιδιο ;)Καλά αυτό δεν χρειαζόταν καν να μου το πεις , εννοείται ότι αυτό έχω σκοπό να κάνω .. ;)
Ναι έχει πάει για άρμεγμα!!συγνωμη ρε panspi.Δε θα το ξανακανω.Ξυπνησε το κοριτσι σου?

Και τους αλλους , αλλα και το νημα μου ....Εμένα μου αρέσει που σκέφτεσαι και τούς άλλους![]()
Εμένα μου αρέσει που σκέφτεσαι και τούς άλλουςΦιλικα παντα και χωρις παρεξηγηση. Χαιρομαι που σκεφτομαστε το ιδιο ;)