TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
μια συμβουλη θα σου δώσω ;) ειχε και αλλους σαν εσενα εδω μεσαοχι,ερωτευμενος![]()

μια συμβουλη θα σου δώσω ;) ειχε και αλλους σαν εσενα εδω μεσαοχι,ερωτευμενος![]()

ωχ να προσεχειςA, παραείσαι ερωτευμένος μου φαίνεται, εμένα έκανες παράθεση, στην Έλενα μιλάς
![]()
![]()
![]()
αυτος εδω μου φαίνεται εχει ξεφυγει :Sμια συμβουλη θα σου δώσω ;) ειχε και αλλους σαν εσενα εδω μεσατο συστημα τους εστειλε βολτα ;) χαλαρα λιγο
![]()
![]()
Αποχωρώ για την ώρα μη φάω καμια αδέσποτηωχ να προσεχεις![]()
αυτος εδω μου φαίνεται εχει ξεφυγει :S

παλι το πας αλλου ;) κανεις δεν σε διωχνει ισα ισατελος απο μενα.Η Ελενα δεν με εχει αναγκη.Απλως εσεις θα πληξετε,και εγω θα κοιταω κωλους στα μουγγα.Ο τασσος ηταν σαφεστατος,και να σου πω και κατι εχει απολυτο δικιο.

μόνο θα κοιτάς κώλους δεν θα τους γαμάς...?τελος απο μενα.Η Ελενα δεν με εχει αναγκη.Απλως εσεις θα πληξετε,και εγω θα κοιταω κωλους στα μουγγα.Ο τασσος ηταν σαφεστατος,και να σου πω και κατι εχει απολυτο δικιο.
μια συμβουλη θα σου δώσω ;) ειχε και αλλους σαν εσενα εδω μεσατο συστημα τους εστειλε βολτα ;) χαλαρα λιγο
![]()
![]()
δεν καταλαβαινει οτι οσο το συνεχιζει τοσο θα τον τρολλαρεις ;)μόνο θα κοιτάς κώλους δεν θα τους γαμάς...?![]()
![]()
![]()

εσύ μην δεις καψούρη ...δεν καταλαβαινει οτι οσο το συνεχιζει τοσο θα τον τρολλαρεις ;)![]()
![]()
![]()
![]()

ρε εγω :- εσυ τον εχεις ;) δικο σου ειναιεσύ μην δεις καψούρη ...![]()
![]()
![]()

οχι,ερωτευμενος![]()
;) ;) ;)
τώρα μαγειρεύω μεσημεριανό...θα της πας πρωινο?
μαλλον στρωνει τραπεζιγινεσαι πεζος.Μιλαμε για το μωρακι μου νομιζω!Επισης νομιζω,οτι μας εκλασε γαρ!![]()

Μπα η πληροφοριες μου λένε ότι λιάζει την κορμάρα της ,και τραβάει φώτο γυμνόστηθη για το νήμαμαλλον στρωνει τραπεζι![]()
![]()
![]()
τελικα τι εισαι σκληρος α ν τ ρ α ς ;)Δηλαδη κι αυτη,μια καλημερα,ενα κατι τις,δε μπορει να μας πει!?Μη κοιτας εγω που ειμαι υπερανω,και σκληρος μαζι της,Τα αλλα μελη που εχουν ευαισθησιες δεν τα σκεφτεται!?![]()
πολυ μας μπερδεύεις