anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.574
- Πόντοι
- 4.636
Περσεφόνη δεν σε γνώρισα ρε ψυχή...!!!Καλησπερα![]()
Σεμνη....
Περσεφόνη δεν σε γνώρισα ρε ψυχή...!!!Καλησπερα![]()
Σεμνη....
Τον ειχα μανια ΑΥΤΟΝ τον κακομουτσουνοΚαι τον Πολλάκη ρε έλενα?
Κανείς δε θα γλυτώσει?
εσυ ομως,εχεις γευτει τους χυμους της!Εγω,εξαιτιας του νεαρου της ηλικιας μου τιποτα.Εντωμεταξυ,ξεροσταλιαζουμε για μια φωτο,και αυτη τιποτα.Δεν πειραζει χαλαλι της... :-(

Αστα βρε αυτα τα πονηρα..Περσεφόνη δεν σε γνώρισα ρε ψυχή...!!!![]()
![]()
![]()
Ορίστε που φαγώθηκες, ήρθε και η φωτογραφίαΠερσεφόνη δεν σε γνώρισα ρε ψυχή...!!!![]()
![]()
![]()
Έλενα , αυτή την στιγμή κόβω και τα Κύρια και όλα ,έχω μείνει κόκαλο μακράν η καλύτερη φωτογραφία σου είσαι τόσα γοητευτική και σέξυ όσο δεν πάειΚαλησπερα![]()
Σεμνη....

Κάτι μου θυμίζει αυτό, σεμνά και ταπεινά, πολιτικό μήνυμα είναι;Καλησπερα![]()
Σεμνη....

Να της το πεις αλλά όταν δεν θα το περιμένει, να είναι έκπληξητην αγαπαω,τι να κανω ρε γαμωτο? :-(
πάλι...?Αστα βρε αυτα τα πονηρα..
Με την Περσεφονη τσακωθηκαμε δεν στο πα..![]()
![]()
την αγαπαω,τι να κανω ρε γαμωτο? :-(
Θα βγουν σύντομα σε dvd, μην αγχώνεσαι ;)πάλι...?
έχασα επεισόδια...
είναι στο ψηφοδέλτιο επικράτειας με το κόμμα πίπαφαν...Κάτι μου θυμίζει αυτό, σεμνά και ταπεινά, πολιτικό μήνυμα είναι;![]()
Ελπίζω να είναι σε εκλόγιμη θέση...είναι στο ψηφοδέλτιο επικράτειας με το κόμμα πίπαφαν...![]()
![]()
![]()
έχει χυμούς φυσικούς όχι σαν την amita τίγκα στη ζάχαρη και το συντηρητικό. Βλέπετε μήπως τα βραβεία mad έχει πολλυ μάτι...τον παναη να ρωτησεις,εγω που να ξερω?![]()
Να τα ξεματιάσουμε τότεέχει χυμούς φυσικούς όχι σαν την amita τίγκα στη ζάχαρη και το συντηρητικό. Βλέπετε μήπως τα βραβεία mad έχει πολλυ μάτι...

είναι αγάπη επικίνδυνη σαν το τραγούδι αγαπά μόνο τους χυμούς της που είναι θρεπτικοι και γεμάτοι βιταμίνες για να ζήσεις πολλά χρόνια και καυλωτικατην αγαπαω,τι να κανω ρε γαμωτο? :-(
έχω πει να ιδρύθει κόμμα κίνημα πορνειας θα είναι στάνταρ στη βουλή αφού όλοι εμείς θα το ψηφισουμεΕλπίζω να είναι σε εκλόγιμη θέση...
Και τι βουλευτίνες θα έχει, ε; Τις καλύτερες και με προσόνταέχω πει να ιδρύθει κόμμα κίνημα πορνειας θα είναι στάνταρ στη βουλή αφού όλοι εμείς θα το ψηφισουμε