Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
θα τις έχουνε πέσει πολλά τώρα τελευταία για αυτό απουσιαζει Θα επανέλθει δριμύτερη σίγουρα. Ας το κατανοήσουμε το κορίτσι. Ας βάλουμε καμία ταινία της να δούμε χαχαΠου είσαι ρε Πανάγο , τουλάχιστον ήρθες εσύ.. γιατί η μαντάμ μας πλήγωσε σήμερα!
είσαι με Έλενα ζινακι και Κατερινάκι? Η κάνω λαθοςΠάω στο δικό μου μωράκι τώρα να πω μια καλησπέρα ,Ζινακι σου έρχομαι!!![]()
Όχι ρε μόνο Ζινακι ειμαι μονογαμικόςείσαι με Έλενα ζινακι και Κατερινάκι? Η κάνω λαθος
,εδώ με την μαντάμ έχουμε άλλη σχέση !!Όχι ρε μόνο Ζινακι ειμαι μονογαμικός,εδώ με την μαντάμ έχουμε άλλη σχέση !!
Ναι βρε.. Σιγα μην ανοιξω κι αλλο νημα. Εδω αυτο κ δεν προκαμα να γραψω τιποτα δυο μερες και νυχτες (μερονυχτα)..Καλύτερα να ανοίξει άλλο νήμα η Κυρία , ας αφήσει αυτό σε μας που χουμε βολευτεί.
Έχει και αναπαυτικό καναπέ.
Εμμεση διαφημιση θα μπορουσε να ονομαστει αυτο. Well done ..Πάω στο δικό μου μωράκι τώρα να πω μια καλησπέρα ,Ζινακι σου έρχομαι!!![]()

η καθεμία έχει το κοινό της κτλ. Προσωπικά θεωρώ λάθος να γράφουμε στα forum μιας οποιαδήποτε κοπέλας για άλλη κοπέλα αλλά αυτό προσωπική μου άποψη απλά την εκθέτω εδωΕμμεση διαφημιση θα μπορουσε να ονομαστει αυτο. Well done ..![]()
KαλημεραΚαλημέρα κυρία Έλενα. Πως είστε ξεκούραστη?
Ολα καλα Παναγο :-*Καλημέρα Κύρια Έλενα θέλω να πιστεύω σχέση σεβασμού ,και πλάκας μέσα σε λογικά πλαίσια<<εδώ με την μαντάμ έχουμε άλλη σχέση !!>>...
Oπως![]()

γιατί δεν έβαλες ταινία της να ξωντανεψεις?Να φανταστείς ότι χθές που δεν μιλήσαμε δεν μου σηκωνόταν με τίποτα , είχα πάθη το κάτι της μου![]()
Αυτά που λέω ,ποτέ θα έχουμε κάνα εγκεφαλικό η καρδιακό είναι θέμα χρόνουΚαλημερα Κυρα 'Λενη μας χεχε
ανησυχησαμε 36 ωρες χωρις post????

Αυτά που λέω ,ποτέ θα έχουμε κάνα εγκεφαλικό η καρδιακό είναι θέμα χρόνου![]()
Πανάγο Άλλιος είναι το live...γιατί δεν έβαλες ταινία της να ξωντανεψεις?