raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.691
- Πόντοι
- 5.006
Ράφτης είσαι?
Σκίστης
Ράφτης είσαι?
τι να κανω στα 42?
υγ : κανα μπαρακι πηγαινεις?![]()
τι να κανω στα 42?
να μαζεψω ενσημα?
δεν ασχολουμαι κανMια χαρα ειναι η ηλικια σου...αμα κρατιεσαι φιτ, παιζεις ανετα μπαλιτσα...
Ειχα παει μπαρακι κωλονακι τις προαλλες..ηταν μια πρωην παικτρια του power of love που περασε και δεν ακουμπησε απο το παιχνιδι...αυτη ηταν ολο με το κινητο της, μαλακιζοταν...της επιασα το πιρι πιρι και αυτη ανεβαζε ινστα στορις να μας παρει ματι κανας γνωστος και να βαλω φουρνελο στο σπιτικο μου... :S

Και τι θα πει ο πεθερος ?Απλα τις πουτανες εκοψα...οποτε βγαινω στα μπαρακια, κανω σαματα...
υγ : παντως εσενα μπορει να σου περασω κανα μανικι στο αμεσο μελλον![]()
η ελενη μολις μου εστειλε πμ να σταματησω γιατι μαλλον λεει ξερει τον πεθερο σου..

Που πας και μπλεκεις .. Αυτα βλεπει ο πεθερουλης και αντι να εισαι σκιστης εσυ θα σε σκισει καμμια νυχτα με φεγγαρι αυτος ..Mια χαρα ειναι η ηλικια σου...αμα κρατιεσαι φιτ, παιζεις ανετα μπαλιτσα...
Ειχα παει μπαρακι κωλονακι τις προαλλες..ηταν μια πρωην παικτρια του power of love που περασε και δεν ακουμπησε απο το παιχνιδι...αυτη ηταν ολο με το κινητο της, μαλακιζοταν...της επιασα το πιρι πιρι και αυτη ανεβαζε ινστα στορις να μας παρει ματι κανας γνωστος και να βαλω φουρνελο στο σπιτικο μου... :S
φωνάξτε τον και αυτόν στο παιχνίδι να νιώσει 30 χρόνια νεότεροςΚαι τι θα πει ο πεθερος ?η θα ναι το μυστικο μας
![]()
Και τι θα πει ο πεθερος ?η θα ναι το μυστικο μας
![]()
Παρε και εσυ ενα αριθμο πρωτο , κωλου απο γραμματεια ..... Α , φερε και μια τυροπιτα απο το κυλικειο αφου θα περασεις.. :-* :-*εγώ με τα βυζια φυσικά Ν 3 συν και μεγάλους κωλους γίνομαι Rocco sifredi σηκώνεται μόνο στη θέα τους. Σημείωσε και εμενα
Οχι φωτια να με καψει. Ξερεις τωρα , στομα εχω και μιλια δεν εχω..Ε μυστικο θα ειναι...τι, θα βγαλεις κανα ανακοινωθεν οτι σε γαμησε ο παιδαρος? :S

μπανάνα θα σου φέρω. Δε θα πέσεις στα ανθυγιεινά πριν σε ξαναδούμε στο γυαλί. Αμα θες και δεύτεροκωλο να με πειςΠαρε και εσυ ενα αριθμο πρωτο , κωλου απο γραμματεια ..... Α , φερε και μια τυροπιτα απο το κυλικειο αφου θα περασεις.. :-* :-*

μπανάνα θα σου φέρω. Δε θα πέσεις στα ανθυγιεινά πριν σε ξαναδούμε στο γυαλί. Αμα θες και δεύτεροκωλο![]()
![]()
![]()
να με πεις
![]()
![]()
![]()
Της πουτανας γινεται ... Εχω μπλεξει για τα καλα :- :-Έλενα,
´χουν έρθει εμαιλ απο υποψήφιους?
Πως πάει η κίνηση?
πρώτος e mail και καλύτερος έστειλα εγώ με την ευφράδεια λόγου που με διακατέχει σίγουρα έκανα εντύπωση. Εσύ πότε το στείλες? Χθες η σήμερα?Έλενα,
´χουν έρθει εμαιλ απο υποψήφιους?
Πως πάει η κίνηση?
είπα και χθες αλλά δε το διάβασες μάλλον ότι βαλαν τη σωστή υπεύθυνη επικοινωνίας. Τη Λίζα ανν της ελλαδαςΤης πουτανας γινεται ... Εχω μπλεξει για τα καλα :- :-
Το χεις καψει λιγο ε ?είπα και χθες αλλά δε το διάβασες μάλλον ότι βαλαν τη σωστή υπεύθυνη επικοινωνίας. Τη Λίζα ανν της ελλαδας
Να φερεις φλάντζα κεφαλής να με αλλάξεις όταν με ξαναδείς και εγώ για τιμωρία θα σου αλλάξω τα μπουλόνια αντε γιατί είμαι και καριολαρας μεγαλος να ξες.Το χεις καψει λιγο ε ?![]()
![]()