Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Aπο τις πολλες μπαρες μου φαινεται οτι δεν σου κολλαει υπνοςΞεκουρασου κυρία Έλενα στην αγκαλιά του Μορφέα στον γιο του ύπνου. Θα τον έχεις σίγουρα ανάγκη εμείς οι σκληροί καριοληδες έχουμε νικήσει και τον υπνο![]()
παιδί της νύχτας μια ζωή δεν το αντέχω το πρωί που λέει και ο στελαρας για αυτό δεν με κολλάει. Οι μπάρες κάνουν καλά τη δουλειά τουςAπο τις πολλες μπαρες μου φαινεται οτι δεν σου κολλαει υπνος![]()
Καλησπερα :-*

Ειχα , αν και αρκετα μουσκεμα :-Καλησπέρα και καλωσηρθες. Ελπίζω να είχες ένα ωραίο ταξίδι
Kαλως το το γλυκουλι μου :-* :-*
ότι πρέπει να έρθει στο κάστινγκ μαζί με τα κορίτσια από το mama έτσι να γίνει μια υπερπαραγωγή παγκόσμιου βεληνεκούς και ότι έχει κολαρα!!! Απλά να μάθει λίγα ελληνικά το κορίτσι..Ακουγοντας το σε ολους γνωστο πια mama
Και διαβαζοντας αυτο το λινκ - ειδηση
[video]https://www.news247.gr/celebrities/champions-league-to-instagram-diegrapse-ti-kinsey-wolanski-alla-ekeini-echei-nikisei.7455618.html[/video]
Bρηκα μεγαλη συναφεια ..... Σε τι ? Εσεις σε τι βρισκετε συναφεια![]()
Eκτος θεματος .... Αυριο με τον κηδεμονα σουότι πρέπει να έρθει στο κάστινγκ μαζί με τα κορίτσια από το mama έτσι να γίνει μια υπερπαραγωγή παγκόσμιου βεληνεκούς και ότι έχει κολαρα!!! Απλά να μάθει λίγα ελληνικά το κορίτσι..

οκ θα φέρω το θείο μου. Είμαι μικρό και χαζουλι εγώ κατάλαβα αυτό!!! Μη με μαλώνεις κλαψ κλαψEκτος θεματος .... Αυριο με τον κηδεμονα σου![]()
οκ θα φέρω το θείο μου. Είμαι μικρό και χαζουλι εγώ κατάλαβα αυτό!!! Μη με μαλώνεις κλαψ κλαψ
:-*Φιλια :-* και οχι πολυ ποκεμον.. Αυριο σχολειοΠάω να δω Πόκεμον είμαι στεναχωρεμενο γειά σας. Αντε παιδιά απαντήστε μην αφήνετε σε αναμονή τη κυρία!!! Φιλια
για αυτό σ αγαπώ γιατί φροντίζεις για το καλό μου και τη πρόοδο μου στη κακουργα βρωμο κενωνια σε ασπαζομε στα μαγουλακια και σε λέω καληνύχτα και τα χέρια έξω από το σεντόνι...Φιλια :-* και οχι πολυ ποκεμον.. Αυριο σχολειο![]()
γνωστο το ξενοδοχειο αυτοKαλο ξημερωμα.
![]()
Παναγο φρονιμα.........
Kαλως το το γλυκουλι μου :-* :-*
ΧαμομηλακιΠονανε τα λαιμα
![]()

Kαι αρκετα καλο θα ελεγα ;) αν εννοουμε το ιδιο.γνωστο το ξενοδοχειο αυτο
Βρε μην εκδηλωνεσαι... Θα μας την πεσουν >Με ειπε γλυκουλι της![]()
![]()
![]()
![]()