kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Αυριο φευγω για Αθηνα..Γεια σου Ελεναρα.Ελπιζω να περασες καλα στα μερη μας.

Καλά αυτές οι χειλαρες σου υπέροχες και όχι μόνοΚαλημερα
Ετοιμαζομαι κι ερχομαι
....
Μια ομοιοτης ειδικα στο μαλλι (οπως το ειχα τις προάλλες ) υπαρχει..ιδια η ελενα αυτη στη φωτο!

ανεβασε και καμια αλλη να βαζεις μασκαρα και μια αλλη μεικ απ για να εχουμε μια ολοκληρωμενη αποψηΚαλημερα
Ετοιμαζομαι κι ερχομαι
....
Θα το κανω ολοκληρωμενα στο γιουτιουμπι.ανεβασε και καμια αλλη να βαζεις μασκαρα και μια αλλη μεικ απ για να εχουμε μια ολοκληρωμενη αποψη![]()
ετσι να δωσεις και μαθηματα σε μερικες(γιατι αλλου τα χεις δωσει τα φωτα σου!!!)Θα το κανω ολοκληρωμενα στο γιουτιουμπι.
Καλημερα :-*
Ειδες ομως με την ανεση κυκλοφορεις κ τι αναπτυξη υπαρχει στα μαγαζια, κοντα στους σταθμους του μετροΣυγχωρέστε με αλλα η θεσσαλονίκη δεν μου αρέσει καθόλου σαν πόλη, και ειδικά το απεραντο λιμάνι με το θολό νερό,
Το μόνο θετικό είναι το μετρό που πλέον κινεισαι αξιοπρεπώς στην πόλη.
.. Να τα λεμε κι αυτα 
το λιμανι ειδα εχει μεγαλη αναπτυξη και κυριως κατα τις νυχτερινες ωρες..εψαχνα να βρω το λογο αλλα δε τον βρηκα...ισως τον ανακαλυψω προσεχως.(λετε να ειχε κανα ωραιο γυραδικο που δε το ανακαλυψα)!!Ειδες ομως με την ανεση κυκλοφορεις κ τι αναπτυξη υπαρχει στα μαγαζια, κοντα στους σταθμους του μετρο![]()
.. Να τα λεμε κι αυτα
![]()
καλημερα καυλοελενα μας.ολο και πιο καυλιαρα εισαι.και μουναρος βαρβατος βεβαιως.Αυριο φευγω για Αθηνα..
Καλημερα![]()
το λιμανι ειδα εχει μεγαλη αναπτυξη και κυριως κατα τις νυχτερινες ωρες..εψαχνα να βρω το λογο αλλα δε τον βρηκα...ισως τον ανακαλυψω προσεχως.(λετε να ειχε κανα ωραιο γυραδικο που δε το ανακαλυψα)!!
Καλημερα frank ... Σε ευχαριστώ γιαβρι μουκαλημερα καυλοελενα μας.ολο και πιο καυλιαρα εισαι.και μουναρος βαρβατος βεβαιως.
:-*Καλημερα
Ετοιμαζομαι κι ερχομαι
....
τι ευχαριστεις κοριτσι μου?την αποψη μου λεω συμφωνα με οτι βλεπω και διεσθανομαι.και βεβαια απο τα γραπτα κατα καιρους.Καλημερα frank ... Σε ευχαριστώ γιαβρι μου![]()
:-*
:-*τι ευχαριστεις κοριτσι μου?την αποψη μου λεω συμφωνα με οτι βλεπω και διεσθανομαι.και βεβαια απο τα γραπτα κατα καιρους.