Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Καλησπέρα και καλο καλοκαριΚαλησπέρα Έλενα. Καλό και ζεστό καλοκαίρι.
:-* Προτιμω προς δροσερο για πω την γνωμη μου Καλησπέρα και καλο καλοκαριΚαλησπέρα Έλενα. Καλό και ζεστό καλοκαίρι.
:-* Προτιμω προς δροσερο για πω την γνωμη μου Εγω λαμπω δια της απουσιας μουπαναγος παρών

Ειδες που ανησυχείς?? Εδω ειναι το παληκαριΑς βρούμε πρώτα τον πανάγο που άργησε να δώσει το παρών, και μετά βρίσκουμε και την έλενα στη σαλονίκη

Μπα, τη βρήκες την πόρτα?Τι θα γινει θα σταθεροποιηθεις σε ενα αβαταρΜε εχεις μπερδεψει :-
περνα καλα εσυ σαλλονικα και βρες μου και κανα μαγαζι καλο να παω να φαω οταν ανεβω σε λιγες μερες και το νημα στο τρεχουμε μονοι μας σαν το κεντερη!!!!!Εγω λαμπω δια της απουσιας μου![]()
Ναι μηχανικε μου (Αν θυμαμαι καλα ο Στειθαμ επαιζε σ αυτη την ταινια) , Θεσσαλονικη ειμαι. Δευτερα επιστρεφω ΑθηναΚαλημέρα.
Έλενα βρίσκεσαι Θεσσαλονίκη αυτό το ΣΚ;
Πώς μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου ένα νέο μέλος του σάιτ από Σαλόνικα;

Εχω κατι υπ οψιν μου να σε προτεινω.. Αργοτερα ομωςπερνα καλα εσυ σαλλονικα και βρες μου και κανα μαγαζι καλο να παω να φαω οταν ανεβω σε λιγες μερες και το νημα στο τρεχουμε μονοι μας σαν το κεντερη!!!!!
θα χωνευει τωρα φιλε.λογικα θα ειναι στη σοδα τετοια ωραΜπα, τη βρήκες την πόρτα?
Ακόμα δεν ήρθες κι άρχισες τη γκρίνια?
ναι δε χανομαστεΕχω κατι υπ οψιν μου να σε προτεινω.. Αργοτερα ομως
Μπα, τη βρήκες την πόρτα?
Ακόμα δεν ήρθες κι άρχισες τη γκρίνια?

θα χωνευει τωρα φιλε.λογικα θα ειναι στη σοδα τετοια ωρα
τις ειδαμε τις μακαροναδες!!!γιαμι
Ναι μηχανικε μου (Αν θυμαμαι καλα ο Στειθαμ επαιζε σ αυτη την ταινια) , Θεσσαλονικη ειμαι. Δευτερα επιστρεφω Αθηνα
Καλησπερα![]()
μην πας και χαλάσει και αυτό...Συγχωρέστε με αλλα η θεσσαλονίκη δεν μου αρέσει καθόλου σαν πόλη, και ειδικά το απεραντο λιμάνι με το θολό νερό,
Το μόνο θετικό είναι το μετρό που πλέον κινεισαι αξιοπρεπώς στην πόλη.

Τελευταία φορά που περασα ήταν δεκέμβρης του 88μην πας και χαλάσει και αυτό...![]()
![]()
![]()
μην πας και χαλάσει και αυτό...![]()
![]()
![]()