Η φωτογραφία πρωτινό να βγει σε αντίτυπα ,και να μοιράζεται με κάθε ψηφοδέλτιο του ΣύριζαΣε ασπρομαυρο εχω ενα

Η φωτογραφία πρωτινό να βγει σε αντίτυπα ,και να μοιράζεται με κάθε ψηφοδέλτιο του ΣύριζαΣε ασπρομαυρο εχω ενα
Αν υπάρχει κάποια με απονήρευτα όνειρα σίγουρα θα είναι η κυρία.Καληνύχτα και όνειρα γλυκά και απονηρευτα βάλε και σεντόνι μη μας κρυωσεις
σαν να λέμε ο ήλιος ο πράσινος...Mεχρι να βρει ο Παναγος το τραγουδι.. ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΔΥΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ
Καλημερα![]()
![]()
εσύ που πατάς τα λινκ...Καλημέρα ελενα. Καλά σιγά μη τα καταφέρω να ανεβάσω ίσως στις 10000 αναρτήσεις. Λινκ σκέτο με βγαζει
Την πράσινη τσόχα της ξέρεις.Καλημέρα ελενα. Καλά σιγά μη τα καταφέρω να ανεβάσω ίσως στις 10000 αναρτήσεις. Λινκ σκέτο με βγαζει
είναι το χόμπι μου μετά το αγοραιο σεξ αγαπα λέει τον. Πλησίον σου με τα ελλατωμματα του. Ανέβασε το εσύ φίλτατε για μένα αν θες. Τη ξαναπεφτω για ύπνο εγώ ένεκα νυχτερινής εργασιας καλή σας συνεχειαΤην πράσινη τσόχα της ξέρεις.
Ολα τ άλλα..
Τελικά είσαι πολύ σκληρός εσύ, τόσο που δεν κόβεσαι με την καρδιά ενος μαρουλιού.Καλημέρα αφιερώνω το τραγουδι καλημέρα τι κάνεις του παριου στη νηματοθετρια και στους συναγωνιστές καθώς το άκουσα το πρωί στο αμάξι τυχαία και θεωρώ ότι είναι ίσως το ωραιότερο τραγούδι που γράφτηκε για αυτή τη λεξη λινκ δε ξέρω πως ανεβαίνει ακόμα το παλεύω να μαθω
Παει αυτος σαπισε ...σαν να λέμε ο ήλιος ο πράσινος...![]()
![]()
![]()
Αυτο που κοβουν τον τονοΤελικά είσαι πολύ σκληρός εσύ, τόσο που δεν κόβεσαι με την καρδιά ενος μαρουλιού.
Αρρ τι τραγούδια είναι αυτά! Βαλτη κάνα κανγκελ!άντε να πάει καλά η μέρα...
![]()
![]()
Καλημερα Νικολα :-* :-* :-*Αρρ τι τραγούδια είναι αυτά! Βαλτη κάνα κανγκελ!
Αμ δε! Ξαναφυτρωσε!Παει αυτος σαπισε ...
Καλημερα Mister Anon![]()
Ευκολο ειναι βρε ... εκει που ειναι το καθε τραγουδι στο utube εχει ενα εικονιδιο για share . Αμα το πατησεις σου λεει σε να σημειο αντιγραφη συνδεσμου . Αντιγραφεις τον συνδεσμο και τον κανεις επικολληση στο ποστ που γραφεις .Καλημέρα ελενα. Καλά σιγά μη τα καταφέρω να ανεβάσω ίσως στις 10000 αναρτήσεις. Λινκ σκέτο με βγαζει