kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47.030
- Πόντοι
- 6.256
Δεν πειράζει .Καλα αλλη φορα θα τις ανεβαζω σε κωδικαΠρωτα
![]()
Θα προσέχω την αλλη φορα
Δεν πειράζει .Καλα αλλη φορα θα τις ανεβαζω σε κωδικαΠρωτα
![]()
Σπανίως πίνω και συνήθως εισαγωγής και ποτέ αμστελkontolagno ηπια καμια μπυρα με το μεσημεριανο η ξεροσφυρι
καταλαβα προτιμας γερμανικες βελγικες τσεχικες μοναστηριακες κτλ καλα κανεις γιατι δεν εχουν καμια σχεση με αυτες του εμποριουΣπανίως πίνω και συνήθως εισαγωγής και ποτέ αμστελ
Η μπυρα ειναι δουλεια άλλων λαων, οι ελληνικές ειναι ακριβές για την ποιότητά τους.καταλαβα προτιμας γερμανικες βελγικες τσεχικες μοναστηριακες κτλ καλα κανεις γιατι δεν εχουν καμια σχεση με αυτες του εμποριου
Χρειαζεται κ λιγο θεματακια αλλα..Η μπυρα ειναι δουλεια άλλων λαων, οι ελληνικές ειναι ακριβές για την ποιότητά τους.
Μου ρθε στο μυαλό τωρα η βαστάινερ
Εμεις είμαστε κορυφή στα κρασιά.
Off topic και ζητάμε ταπεινά συγνώμη απ την κυρία.
σωστα εξαλλου ειμαστε πολυπλευρες προσωπικοτητες ολοι εμεις.ασχετο αλλα παρακολουθω ενα σεμιναριο φωτογραφιας εχει κανεις ιδεα απο dslr η ειναι το επαγγελμα του φωτογραφος να μου μεταλαμπαδευσει καμια γνωση του στο εγγυς μελλον;Χρειαζεται κ λιγο θεματακια αλλα..
Μονο για σεξ γινεται λιγο βαρετο ;)
Χρειαζεται κ λιγο θεματακια αλλα..
Ας μιλησουμε και για ειδη καπνιστου.
Πως σου φαινονται οι πιπες;![]()

Άμα στην θέα του σεξ το σεξ γίνεται βαρετό . Δυστυχώς καταστραφηκαμε!!Μονο για σεξ γινεται λιγο βαρετο ;)

Χρειαζεται κ λιγο θεματακια αλλα..
.... Φαίνεται η τάπα που έβαλα στην Σεντινα έφυγε & σκουλαρη μαλακές.ειδες το φιναλε της σεζον του μπλακλιστ ?
για πες πως το καταλαβες ? εχω μπερδευτει λιγακι με την πλοκη του.
.... Φαίνεται η τάπα που έβαλα στην Σεντινα έφυγε & σκουλαρη μαλακές.
Ειναι το τελευταίο επεισόδιο όμως, το 22 ή έχει και 23;; Αν ειναι το τελευταίο, θα επακολουθήσει κι άλλη σαιζόν...Στανταράκι η Ρωσίδα τον περίμενε. Επίτηδες τον έστειλε σε αυτή. Εδω δεν μπορούσε να την βρει η ΚΑΓΚΕΜΠΕ, ο άλλος πως ήξερε;; Τέλος πάντων, θα έχει αγωνία η επόμενη σαιζόν ή το Επ. 23...ειδες το φιναλε της σεζον του μπλακλιστ ?
για πες πως το καταλαβες ? εχω μπερδευτει λιγακι με την πλοκη του.
Ειναι το τελευταίο επεισόδιο όμως, το 22 ή έχει και 23;; Αν ειναι το τελευταίο, θα επακολουθήσει κι άλλη σαιζόν...Στανταράκι η Ρωσίδα τον περίμενε. Επίτηδες τον έστειλε σε αυτή. Εδω δεν μπορούσε να την βρει η ΚΑΓΚΕΜΠΕ, ο άλλος πως ήξερε;; Τέλος πάντων, θα έχει αγωνία η επόμενη σαιζόν ή το Επ. 23...
.....
........![]()
.... άγαπητε παναγο μετράει ........
Αλλά δεν αποτελεί την άενάως άναζήτηση...