maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.506
- Πόντοι
- 266
αυτά τελειώσανε για τον προαστιακό Κιάτο Πάτρα λέειΞερω γω![]()
Κατι για κατι εργα στην Ολυμπια οδο..
Καλημερα:-*

αυτά τελειώσανε για τον προαστιακό Κιάτο Πάτρα λέειΞερω γω![]()
Ξερω γω![]()
Nαι εκει μετα το Αιγιο καπου..αυτά τελειώσανε για τον προαστιακό Κιάτο Πάτρα λέει![]()
Τι επαθες παιδακι μου πρωι πρωι??![]()
Ουυυυυ... Σαν να ειμαστε γηπεδο ενα πραμα..και να παιζει Ολυμπιακος Μπαοκ..Έλενά
Στη σκέτη συνοδεία μπορείς να λες προστυχόλογα μπινελίκια κλπ?
Αμα πινω θα μεθυσωΔιάβασα κάπου εκεί στην προηγούμενη κριτική "(τα φτύνει)" και μου σηκώθηκε κάγκελο. Η τρίχα. :S :S
Έλενά
Στη σκέτη συνοδεία μπορείς να λες προστυχόλογα μπινελίκια κλπ?
Αμα πινω θα μεθυσω![]()
Καλημέρα!!!! Ρε συ Έλενα, τι λέει ο τύπος εδώ;;
![]()
![]()
τον πεθανες τον ανθρωπο μωρη ρουφηχτρα :S
"οταν εφυγε για να ισιωσουν τα ποδια μου ξεκουραστηκα ενα 20 λεπτο μαζεψα τα προσωπικα μου πραγματα και αναχωρησα τρωγοντας τη μπαρα βρωμης μου...."
Ωραία θα ναιΟυυυυυ... Σαν να ειμαστε γηπεδο ενα πραμα..και να παιζει Ολυμπιακος Μπαοκ..
![]()
![]()
Ρε συ Τάκη, να είσαι ευγενικός με την κιουρία.
Κάνω εικόνα να τρώει στο εστιατόριο και να λέει "γαμώ τη σως αγριου βατόμουρου" και ένα "φέρτε τον σου σεφ να τον ξεκωλιάσω". :S :S :S
:S :S :Sτον πεθανες τον ανθρωπο μωρη ρουφηχτρα :S
"οταν εφυγε για να ισιωσουν τα ποδια μου ξεκουραστηκα ενα 20 λεπτο μαζεψα τα προσωπικα μου πραγματα και αναχωρησα τρωγοντας τη μπαρα βρωμης μου...."
<<Πινω για να ξεχνω τον πονο>> ενα πραμα ε?Ποιός σου είπε να πάρεις τον Ορέστη Μακρή, ευγενικά και διακριτικά ακυρώνεις.![]()
![]()
![]()
![]()
μα δεν το βλέπεις τι εγραψε ο τυπος? του στραβωσαν τα ποδια….επαθε εγκεφαλικο από την μεση και κατω... :S
![]()
![]()
Χτες βραδυ ημουν στο Μπαλταζαρ.. Ηταν στα υποψηφια για το δειπνο.. Αλλα μου δημιουργηθηκαν ερωτηματικα κατα ποσον οι φιλοι που θα βρεθουμε θα μεινουν ικανοποιημενοι με τις γευσεις, καθ οτιν λιγο ξενες με τον ελληνικο ουρανισκο. Χωρις να πω οτι δεν ειναι καταπληκτικος χωρος απο καθε αποψη..