panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 7.899
- Πόντοι
- 9.036
τοσο σπερμα που χουμε ριξει με τις ταινιες της ελενας εχουμε σκοτωσει μια αστικη συνοικια της αθηνας...Κάλος σας βρήκα!
ΥΓ. Από σπέρμα άλω τίποτα![]()
τοσο σπερμα που χουμε ριξει με τις ταινιες της ελενας εχουμε σκοτωσει μια αστικη συνοικια της αθηνας...Κάλος σας βρήκα!
ΥΓ. Από σπέρμα άλω τίποτα![]()
Καλή και η Μαλάκια τύπε άλλα πρέπει να πρέπει να γαμάς που και που..τοσο σπερμα που χουμε ριξει με τις ταινιες της ελενας εχουμε σκοτωσει μια αστικη συνοικια της αθηνας...
ξεχασα να σου πω!το αλλο μου ονομα ειναι ...Μοχαμεντ!!!Με θεμα την σύσφιξη αραβικων κ μεσογειακων λαων...
Ψεματα.. Μην ακους τετοια αισχρα πραγματα.. Κομοδινο μετα λαμπατερεου ειμαιΚυρία Έλενα, έμαθα ότι στο σεξ ειστε πύραυλος αληθεύει;

Τωρα ανοιξε η τυχη σου..ξεχασα να σου πω!το αλλο μου ονομα ειναι ...Μοχαμεντ!!!

Θα εχουμε χρονο να πουμε πολλα.. Μην αγχωνεσαιΚυρία Έλενα πρέπει να φύγω ,δύστυχος η πρώτη μέρα στο νήμα σας δεν μιλήσαμε πολύ εβελπιστώ αύριο να τα πούμε καλύτερα![]()
![]()
Με θεμα την σύσφιξη αραβικων κ μεσογειακων λαων...
το παλευουμαι από δω και από εκειΚαλή και η Μαλάκια τύπε άλλα πρέπει να πρέπει να γαμάς που και που..
Κυρία Έλενα, έμαθα ότι στο σεξ ειστε πύραυλος αληθεύει;
Υπάρχετε κι εσείς που παίζετε με τον πόνο μαςΜπαζο, ψηλομυτα και μεγαλο κομοδινο ΙΚΕΑ τυπε. :S

Με λασπη γαμωτο >![]()
![]()

Αφου ειμαι μουρλη για δεσιμοΚαι το φφφφχαριστιεται που την κραζουμε!!!
και μαζοχα 
Αφου ειμαι μουρλη για δεσιμο![]()
![]()
και μαζοχα
![]()
Κετς κετς..Παλι αρχισες τα υποννοουμενα; Θες να σε δεσω κετς;