Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Οχι δεν ηταν μπουστης..Τυχερός ο πουστης.
Πέρασε καλά!!!

Καλησπερα Κωστα :-*
Οχι δεν ηταν μπουστης..Τυχερός ο πουστης.
Πέρασε καλά!!!

Εχω εξαιρετικια κομμωτρια αυτο οφειλω να το ομολογησωμεγια το μαλλι κυρια ελενα γενικα το bob καρε σου ειναι τελειο ειναι αλανι ο κομμωτης η η κομμωτρια αλλα ακομα πιο ωραιο ειναι το βαψιμο στο μαλλι γενικα το κοντο μαλλι αναδεικνυει το προσωπο αν και δε παει σε ολες τις γυναικες αναλογα σε σενα ταιριαζει τελεια...
Αρα εσυ δικαιουσαι να πεις κ κατι παραπανω...και γω σαν κουρεας κατι ψιλα ξερω ;) ;) ;)
Δεν αμφιβαλω οτι οι ανδρες το χουν πςρισσοτερο με την κομμωτικη, οπως και με την μαγειρικη..α εχεις γυναικα κομμωτρια πως και δεν εχεις αντρα κουρευουν εξισου καλα η απλα θα τυχε
εδω το πας εκει το παςΔεν αμφιβαλω οτι οι ανδρες το χουν πςρισσοτερο με την κομμωτικη, οπως και με την μαγειρικη..
Απλα η συγκεκριμενη με ετυχε και βγηκε καλη..

Αααααα . Με το θες και κουζινατο τωρα εεδω το πας εκει το παςτο κουζινατο το αποφευγεις
![]()
![]()
Και οχι μονο ... ;)μια χαρα μαλλι και νυχια εχετε αναγκη να τα φτιαχνεται συχνα εσεις οι γυναικες και λογικο![]()
Επισης :-* :-*καλο απογευμα ωραια μου κυρια
Εδω δεν μπορουμε να βρουμε βιλλα για γυρισματα , με εξαιρετικη αμοιβη ... σε κομμωτηριο θα μας αφησουν ??στο κομμωτηριο η κουρειο θα ηταν ωραιο σεξ παλι σε κανα λουτηρα διπλα η σε καμια μπαρμπερικη καρεκλα ειναι πολλυ ανετες οι καλες καρεκλες καντε το ταινια δεν το χει κανει κανενας...μαγαζι θα βρειτε τοσα υπαρχουν χαχα
Εδω δεν μπορουμε να βρουμε βιλλα για γυρισματα , με εξαιρετικη αμοιβη ... σε κομμωτηριο θα μας αφησουν ??
Εγώ σας παραχωρώ τη μεζονέ μου, τιμή λογική. Ένα βαψιματάκι θέλει μόνο.
![]()
Νου σου εσυ Μα σε rbnb ειναι καταχωρημενα . Απλα δεν υπογραφουν για την διαθεση τους σε καμμια εταιρεια ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΞΕΝΗ για γυρισματα πορνο. Ελαχιστοι το δεχονται .εγω εχω τριωροφο στη καλαματα το δινω χαχαχα δεν εχει ομως πισινα τζακουζι κτλ αλλα εχει καινουργια κρεβατια ακριβα σχετικα.σωπα ρε συ δε δινουν τις βιλλες για ενοικιαση μηπως τις βαζουν airbnb η μηπως ειναι συντηρητικοι και δε θελουν.κομμωτηρια εχει απειρα ομως στην αθηνα ισως να βρισκατε ειναι και διαφημιση για αυτους ειδικα νενικα κουρεια ισως γουσταραν τη φαση χε χε