Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Εμεις οι βλάχοι όπως λάχει?Ετσι για καληνυχτουδια :-* :-* :-*
Aπο που ορμωμενος , καταληγεις σ αυτο το συμπερασμαΕμεις οι βλάχοι όπως λάχει?
Aπο που ορμωμενος , καταληγεις σ αυτο το συμπερασμα
Απο τις βουκωλικες εικονες?
Μπα α α α ... Δ Ε Ν με καθεται το σκασμενοΕσείς οι 2 έχετε μεγάλο έρωτα χαχαχα σας αφήνω καλή συνέχεια.....
Ειναι κοντολαγνος και εγω ειμαι ψηλη ... 1.65 
Υπαιθρος,Aπο που ορμωμενος , καταληγεις σ αυτο το συμπερασμα
Απο τις βουκωλικες εικονες?
Και κανενα γαιδουρι να κανει μπεεεΥπαιθρος,
Αυτο μου ρθε, χωρις τα ανάλογα ρουχα βεβαια.

Θα γινω Μπατσος!Ετσι για καληνυχτουδια :-* :-* :-*
Θα γινω Μπατσος!
Δεν εχουν καλα Φιλε kontolagnos κάνε μια εξαίρεση... Θα είναι συνέχεια στα γόνατα η Έλενα χαχαχαΜπα α α α ... Δ Ε Ν με καθεται το σκασμενο![]()
![]()
Ειναι κοντολαγνος και εγω ειμαι ψηλη ... 1.65
![]()
Φιλε kontolagnos κάνε μια εξαίρεση... Θα είναι συνέχεια στα γόνατα η Έλενα χαχαχα

Μη θεωρείς τον εαυτο σου κοντή, ειναι ο μεσος όρος για ελληνίδα νομίζω,Ειναι κοντολαγνος και εγω ειμαι ψηλη ... 1.65![]()
φιλε μου καλε με τους κλωνους παθαινω κατιΆσε τον άνθρωπο να γράψει μηνυματάκια για να βάλει με άνεση μετά την ψεύτικη κριτική του
Sorry Έλενα για την κατάχρηση του χώρου![]()
απο την αλλη ας τον αφησουμε να δουμε ποσο θα

Προφανως λαμβανεις πμ απο κοπέλες για συμβουλές. Η στο fb κλπΥΓ: Παρακαλω οποιαδηποτε διαβαζει αυτο το ποστ , και ειναι κατω των 21 κατα την προσωπικη μου εκτιμηση, να μην ακολουθησει αυτο τον δρομο...
Μετα , και κατοπιν ωριμου σχεψης και συνειδητοποιησης, του τι ειναι αυτο που λεγεται εσκορτ , μπορει να συνεχισει αυτον τον δρομο, που ναι μεν εχει χρηματα, αλλα και πολλες κακοτοπιες. Απαξιωνει δε πληρως τον ερωτισμο στις διαπροσωπικες φυσιολογικες σχεσεις
Με αγαπη Ελενα Χατζη Rose Rose Rose
Την Καλημέρα μου και τα φιλιά μου
ΚαλημεραΥΓ: Παρακαλω οποιαδηποτε διαβαζει αυτο το ποστ , και ειναι κατω των 21 κατα την προσωπικη μου εκτιμηση, να μην ακολουθησει αυτο τον δρομο...
Μετα , και κατοπιν ωριμου σχεψης και συνειδητοποιησης, του τι ειναι αυτο που λεγεται εσκορτ , μπορει να συνεχισει αυτον τον δρομο, που ναι μεν εχει χρηματα, αλλα και πολλες κακοτοπιες. Απαξιωνει δε πληρως τον ερωτισμο στις διαπροσωπικες φυσιολογικες σχεσεις
Με αγαπη Ελενα Χατζη Rose Rose Rose
Την Καλημέρα μου και τα φιλιά μου
Καλως ηρθες στην παρεα μας Ελενα και σε ευχομαι οτι καλυτερο στην προσπαθεια σου , που ομολογουμενως απο οτι λιγα εχω διαβασει, ειναι σε απολυτα σωστο δρομο... Τουλαχιστον οσο αφορα την επικοινωνια σου με τον κοσμο εδω ;)Το πιο δυσκολο κομματι ειναι αυτο ;)Προφανως λαμβανεις πμ απο κοπέλες για συμβουλές. Η στο fb κλπ
Καλημέρα
Όλα αυτα θέλουν απόλυτη ψυχική ισορροπία, δεν είναι ενα απλό άνοιγμα των ποδιών.Το πιο δυσκολο κομματι ειναι αυτο ;)
Καλημερουδια :-*
Όλα αυτα θέλουν απόλυτη ψυχική ισορροπία, δεν είναι ενα απλό άνοιγμα των ποδιών.