Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Καλά εσένα από που να σε πιάσουμε και που να σε αφήσουμε. Ερείπιο είσαι με το ένα πόδι μέσα.![]()
Μόνο για συμβολαιογράφος σου κάνει Έλενα, να μου γράψεις την περιουσία σου![]()
Καλά εσένα από που να σε πιάσουμε και που να σε αφήσουμε. Ερείπιο είσαι με το ένα πόδι μέσα.![]()
Ενα αυτοκινητακι παλιο εχω μονο και μια βαρκα κληροδοτημα απο τον παππου μου εχω μονο.. Πενομαι βρε Νικ μου :SΚαλά εσένα από που να σε πιάσουμε και που να σε αφήσουμε. Ερείπιο είσαι με το ένα πόδι μέσα.
Ενα αυτοκινητακι παλιο εχω μονο και μια βαρκα κληροδοτημα απο τον παππου μου εχω μονο.. Πενομαι βρε Νικ μου :S
Κουπιιιιι... Βραστα :Sη βαρκα εχει μηχανη η θα τραβαμε κουπι???

ΤιΤην δική μου περιουσία εννοεί.
Έχει βάλει από χρόνια στο μάτι το μοτοσακό μου.
Ενα αυτοκινητακι παλιο εχω μονο και μια βαρκα κληροδοτημα απο τον παππου μου εχω μονο.. Πενομαι βρε Νικ μου :S
MOTOSACOCHE
https://[URL unfurl="true"]www.yesterdays.nl/site/wp-content/uploads/2017/11/Motosacoche-1912-2711-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]this motorcycle is worth millions of dollars :new_shocked: You are a rich man :o :o :o
Κρυβε λογια θα μας την πεσει ... Και του εχω μεγαλη συμπαθειαΚακές παρέες :S
Τώρα αυτός ροχαλίζει.Κρυβε λογια θα μας την πεσει ... Και του εχω μεγαλη συμπαθεια![]()
this motorcycle is worth millions of dollarsYou are a rich man :o :o :o
στο netflix .... καινουργια πεισοδγια Αφου Εννοεις ετσιΕ!
Δεν είναι ακριβώς σε αυτή την κατάσταση.![]()
Για να μην εμφανιζεται ο ανθρωπος , θα ξεκουραζεται απο αλλη μια κοπιωδη μεραΤώρα αυτός ροχαλίζει.
ή μήπως αλλάζει καθετήρα?![]()
![]()
![]()

Ακομα δεν το ξεκινησα αυτο ....κι εγώ How to get away with murder
Παω να δω <<blacklist>>![]()
στο netflix .... καινουργια πεισοδγια Αφου
See you αργοτεροτερα :-* :-*
ΥΓ : Σειρα <<σχολειο>> ;)