Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Δεν θα κατεβω κατω ?? Σε εχω ραμματα για την![]()
![]()
![]()
![]()
Και φαντάσου οτι δεν την έχω δει από κοντά. ;)

Δεν θα κατεβω κατω ?? Σε εχω ραμματα για την![]()
![]()
![]()
![]()

Την αγαπη μου![]()
![]()

Δεν θα κατεβω κατω ?? Σε εχω ραμματα για τηνγουνα σουμαγιο σου, εσενα![]()
![]()

Eμενα οταν ερθω....Την αγάπη σου από δω, με αγάπη από κει, εγώ τι θα πάρω στο τέλος;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
Το ίδιο και εγώ!
Δεν την εχω συναντήσει όμως την εκτιμώ και την σέβομαι γιατί είναι αληθινή και ντόμπρος χαρακτηρας!
Φίλε, πραγματικά, πέρα από τις πλάκες που κάνουμε και το τρολάρισμα, δε μπορεί να είναι τυχαία η απήχηση που έχει η κοπέλα είτε σε αυτούς που έχουν συναντηθεί ή όχι.
“Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.” - Αβραάμ Λίνκολν- barock.![]()
Καποια στιγμη θα τα πουμε απο κοντα .. και θα καταλαβεις περισσοτερα απο οσα φαινονται εδω ..Το ίδιο και εγώ!
Δεν την εχω συναντήσει όμως την εκτιμώ και την σέβομαι γιατί είναι αληθινή και ντόμπρος χαρακτηρας!
:-* Καποια στιγμη θα τα πουμε απο κοντα .. και θα καταλαβεις περισσοτερα απο οσα φαινονται εδω ..
Καλημερα jimmy:-*
Μολις γυρισω, θελω να προσθεσω την αποψη μου και σε κατι αλλο σχετικα με σενα

Καποια στιγμη θα τα πουμε απο κοντα .. και θα καταλαβεις περισσοτερα απο οσα φαινονται εδω ..
Καλημερα jimmy:-*
Μολις γυρισω, θελω να προσθεσω την αποψη μου και σε κατι αλλο σχετικα με σενα
Ωχ, κατάλαβες και συ οτι πρέπει να τον στείλουμε στο νήμα του ποδολάγνου.... :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Τα εν οίκω μη εν δημω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Δεν τα είπα στο Δήμο, στην Έλενα τα είπα. :S :S :S :S
Υ.Γ. Να κοιτάξεις την ορθογραφία σου.![]()
![]()

Ρε μπαγάσα με ψαρώσες και το γκουγκλαρα
Αφού λέω σωστά το εγραψα
Ναι αλλά μαζεύονται και κάτι κουσκουσιαρηδες![]()
![]()
![]()
Σε συνεχεια του προηγουμενου μηνυματος που εγραψα και σε ειπα οτι θα σε πω μετα για κατι που εχει να κανει με σενα , γραφω αυτο.Το ίδιο και εγώ!

Σε συνεχεια του προηγουμενου μηνυματος που εγραψα και σε ειπα οτι θα σε πω μετα για κατι που εχει να κανει με σενα , γραφω αυτο.
Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι μερικα εγκριτα μελη του bourdela.com συμπεριλαμβανομενου και εσενα , δεν πρεπει να σταματησεις καταθετεις την αποψη σου για τις υπηρεσιες μερικων κοριτσιων που κανεις ραντεβου, δινοντας την εντυπωση οτι απο την αντιπαραθεση που ειχες, βγηκες νικημενος ...
Γραφεις, και σε οποιον αρεσει. Σιγουρα υπαρχουν πολλοι που θα εκτιμησουν την κριτικη σου
Τονιζω , αποψη μου ειναι αυτο που για δικους σου λογους, μη γνωστους σε εμενα η αλλους, μπορει να θεωρεις λαθος....
Με εκτιμηση![]()
![]()