οποτε αποφασίσεις stile μου pmΕχω καλους φιλους εκει.. Μια δυο φορες το χρονο ανεβαινω
Καλημερα![]()
(είσαι κουκλάρα)

οποτε αποφασίσεις stile μου pmΕχω καλους φιλους εκει.. Μια δυο φορες το χρονο ανεβαινω
Καλημερα![]()

Οκ.. Σε ευχαριστω πολυοποτε αποφασίσεις stile μου pm
(είσαι κουκλάρα)![]()
![]()
![]()

Να έρθει με άλογο δηλαδή?Καλημέρα Έλενα έρχεσαι καβαλα καμια φορα?θα χαρώ πολύ αν έρθεις να βρεθούμε
Φετιχάκι..
Ωραια ιδεα με εδωσες ;)Φετιχάκι..
Μπορει να φαντασιώνεται αμαζώνες
ποσα ξερει ο κωλος σου.καλημερα κυρια μου,εισαι απαιχτη.Ωραια ιδεα με εδωσες ;)
Καλησπερα και σε σενα Frank :-* :-*..ποσα ξερει ο κωλος σου.καλημερα κυρια μου,εισαι απαιχτη.
ισχυει το π.μ,που μου εστειλες πριν καποιες μερες ετσι?Καλησπερα και σε σενα Frank :-* :-*..
E να μην ξερει ? Κυκλοφορώ σ αυτο τον χωρο.. Αφουκαι εχει δει πολλα.. Περισσοτερα απο οσα φαινονται ;)
Για να μην γινει καμμια παρεξηγηση στειλε μου πάλι σε παρακαλωισχυει το π.μ,που μου εστειλες πριν καποιες μερες ετσι?
ισχυει το π.μ,που μου εστειλες πριν καποιες μερες ετσι?
δεν μου αρεσουν >Για να μην γινει καμμια παρεξηγηση στειλε μου πάλι σε παρακαλω
Δεν σε λεμε.. Να σκασειςοπα παιδια τι συνωμοτικά ειναι αυταδεν μου αρεσουν >
![]()

κατσε να ανοιξω τον υπερκοριο ;)Δεν σε λεμε.. Να σκασεις![]()
![]()
![]()

:Sκατσε να ανοιξω τον υπερκοριο ;)![]()
και θα σε φτιαξω εσενα
![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι ετσι για να μην βγαζεις γλώσσα
δεν βλεπω βεβαια να βγαζεις και κατι αλλο
και αυτο ειναι πολυ στενάχωρο :-
δεν υπαρχουν συνωμοσιες ρε τασσο.ενα π.μ για πρωσωπικα ζητηματα.για τον καρπο,κοινως συνευρεση.οπα παιδια τι συνωμοτικά ειναι αυταδεν μου αρεσουν >
![]()
ρε φιλε χωρις συνομωσια :- δεν εχει ενδιαφερονδεν υπαρχουν συνωμοσιες ρε τασσο.ενα π.μ για πρωσωπικα ζητηματα.για τον καρπο,κοινως συνευρεση.

τουτη η κοπελαρα φιλαρακι,παντα εχει ενδιαφερον με η χωρις συνομωσιες.και καθοτι ειναι βερα ελληνιδα,το μεγαλητερο ενδιαφερον για μενα θα ειναι το λεξιλογιο της.θα με στειλει.ρε φιλε χωρις συνομωσια :- δεν εχει ενδιαφερον![]()
![]()
![]()
Θα τα βγαλω ολα μαζι.. Κατσε γιατι αυτες τις μερες ειμαι στεναχωρημενη τα μαλαετσι ετσι για να μην βγαζεις γλώσσαδεν βλεπω βεβαια να βγαζεις και κατι αλλο
και αυτο ειναι πολυ στενάχωρο :-
![]()
![]()
![]()