IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 131
- Πόντοι
- 16
Kαλημερα και καλη εβδομαδα :-*
Summer edition![]()

Καλημέρα σας Κυρία Χατζή!
Kαλημερα και καλη εβδομαδα :-*
Summer edition![]()
Καλημερα Ιan![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα σας Κυρία Χατζή!
Θαρθουν κι αλλες τετοιες και καλυτερες .. Βαστα ομως λιγο γιατι αυτες τις μερες ειμαι προβληματισμενη με ολα αυτα που γινονται , και η φαντασια μου εχει μπει σε δευτερη μοιραΦωτό, σαν αυτή δίπλα στο τζάκι, δεν κατάφερες να ξανανεβάσεις!!!!!
monsieur θα ελεγα!!!καλημερα!Bonjour messie![]()
![]()
ΑααΞέρω ξέρω .. Και εγω προς τα εκει κατευθυνομαι![]()
![]()
δλδ? τι απ ολα?Θαρθουν κι αλλες τετοιες και καλυτερες .. Βαστα ομως λιγο γιατι αυτες τις μερες ειμαι προβληματισμενη με ολα αυτα που γινονται , και η φαντασια μου εχει μπει σε δευτερη μοιρα
Καλησπερα:-*
Με το γραφειο τι αλλο ?δλδ? τι απ ολα?
Εχει μεγαλη ποικιλια το θεμα στα ειδησεογραφικα site :-εχω χασει επισοδεια, σπευδω για ρηβιου, μπαρδον ελειπα !
Ωραίο το summer edition, με λίγο κωλαράκι, με το απίθανο τατουαζάκι και η φαντασία να καλπάζει!Kαλημερα και καλη εβδομαδα :-*
Summer edition![]()
σα να εκατσες σε πίσσες ειναι το τατου΄,Kαλημερα και καλη εβδομαδα :-*
Summer edition![]()
Κάποιος ρουφιάνεψε λογικά ένας απο τους πελάτες ή θα ήταν σαμποτάζ απο άλλο γραφείο κρίμα πάντως είχε καταπληκτική κωλάρα η κοπέλαΕχει μεγαλη ποικιλια το θεμα στα ειδησεογραφικα site :-
γιατι τυπε τωρα δεν εχει κωλαρα?Κάποιος ρουφιάνεψε λογικά ένας απο τους πελάτες ή θα ήταν σαμποτάζ απο άλλο γραφείο κρίμα πάντως είχε καταπληκτική κωλάρα η κοπέλα
Πια κοπελλα εγω ?Κάποιος ρουφιάνεψε λογικά ένας απο τους πελάτες ή θα ήταν σαμποτάζ απο άλλο γραφείο κρίμα πάντως είχε καταπληκτική κωλάρα η κοπέλα
Εννοει μαλλον οτι θα με χασετε.. ;)γιατι τυπε τωρα δεν εχει κωλαρα?
Ωραίο μαύρισμα!!! φυσικό?
σα να εκατσες σε πίσσες ειναι το τατου΄,
τι να κάνω, αφου ετσι δειχνει