dandifcouple
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2014
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
καλημερα και χρονια πολλα!:-* :-* Κανω οτι μπορω να τον κραταω σε καλη κατασταση
Καλησπερα![]()
σου εχουμε στειλει pm!
καλημερα και χρονια πολλα!:-* :-* Κανω οτι μπορω να τον κραταω σε καλη κατασταση
Καλησπερα![]()
Υπαρχει ανθρωπος, που δεν συνηθίζει να κρύβεται πισω απο μασκα, που να μην νοιωθει θυμα σε κατι, καποια στιγμη...??Χαχαχαχα γι αυτό σε γουστάρω. Στο 'χω ξανά πει. Μη νομίζεις κι εσύ θήραμα είσαι...
Εγώ δεν μίλησα για θύμα αλλά για θήραμα. Η γυναίκα είναι το μόνο ον που απολαμβάνει την μεταμόρφωσή της σε θήραμα. Το αποζητά...Υπαρχει ανθρωπος, που δεν συνηθίζει να κρύβεται πισω απο μασκα, που να μην νοιωθει θυμα σε κατι, καποια στιγμη...??
Ξερεις γιατι την απολαμβανει ?Εγώ δεν μίλησα για θύμα αλλά για θήραμα. Η γυναίκα είναι το μόνο ον που απολαμβάνει την μεταμόρφωσή της σε θήραμα. Το αποζητά...

Θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας επί του θέματος... Καλησπέρα!Ξερεις γιατι την απολαμβανει ?
Καλησπερα![]()
Καλησπερα ΙανΘα ήθελα να ακούσω την άποψη σας επί του θέματος... Καλησπέρα!
Συνακόλουθα συμφωνείτε και εσείς ότι η γυναίκα αμφιταλαντεύεται μεταξύ δύο ρόλων...;Καλησπερα Ιαν![]()
Γιατι πισω απο την ασφαλεια , οτι νοιωθει οτι μπορει να μετατραπει σε θυτη ( η παραμενει εν δυναμει θυτης ) , απολαμβανει τα οσα καλα αποτελεσματα , του να ειναι θηραμα ...
ΥΓ : Θυμα η θηραμα εγω θεωρω οτι εχουν μεγαλη συγγενεια
Ναι .. Οπου την εξυπηρετει καλυτερα ;)Συνακόλουθα συμφωνείτε και εσείς ότι η γυναίκα αμφιταλαντεύεται μεταξύ δύο ρόλων...;
Χιχιχιχι ..Εξεπιτηδες το εκαναΚαλή προσπάθεια αλλά δε βλέπουμε τίποτα μωρή καύλα. :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:

Χιχιχιχι ..Εξεπιτηδες το εκανα![]()
Χιχιχιχι ..Εξεπιτηδες το εκανα![]()

Αυτος παειειειειε.. Παγωσε καπου στην ορεινη ( νοτια )μακεδονιαΚαλάααααα, θα σΕ φέρω τον ανον να δεις εσύ....

Εεεετσι ..ε φαινεται οτι κατι μπαινει στην κωλαρα της χεχε